- rosemorte
- 20-07-2025, 22:43

Lee Jong Won ve Kim Do Yeon “Wish Upon a Moon Flower”da Başrol Olabilir
Lee Jong Won ve Kim Do Yeon yaklaşan dizi “Wish Upon a Moon Flower” dizisinde başrol olabilir. MyDaily'nin Lee Jong Won ve Kim Do Yeon'un dizide başrol olabileceğine dair paylaştığı haberlerin ardından Lee Jong Won'un ajansı THEBLACKLABEL'dan bir temsilci ve Kim Do Yeon'un ajansı Fantagio'dan bir temsilci, dizide rol alabileceklerine dair bir teklif aldıklarını ancak henüz inceleme aşamasında olduklarını bildirdi.
Dizi, savaş esirlerinin yaşadığı bir köyde kılıç döven Yang Cho Seol ve düşman bir milletten kaçıp gelen general Baek Je Hee'nin hikayesini anlatıyor. Onlar çarpık ve trajik kaderlerine rağmen karşı konulmaz bir şekilde birbirlerine çekilir.
Lee Jong Won, Gaero Krallığı'nın en büyük savaşçısı ve generali Baek Je Hee'yi canlandırabilir. Annesinden çarpıcı bir güzellik miras almış olsa da, sert ve ölümcül bakışları ile insanları korkutmaktadır. Zalim ve acımasız yapısıyla bilinen Baek Je Hee, hiçkimseye şefkat veya sempati göstermez.
Kim Do Yeon teklifi kabul etmesi halinde usta bir kılıç ustası olan Yang Cho Seol karakterini canlandıracak. Bütün gün küller içinde çalışmasına rağmen tüm zarifliğini korur. Narin ama dik duruşuyla asalet saçar. Keskin zekâsı sayesinde en sert adamlar bile ona umursamazca yaklaşmaya cesaret edemez.
Dizi, Netflix'in "Doona!" dizisinin yazarı Jang Yoo Ha tarafından kaleme alınacak. Bu yüzden izleyiciler diziyi izlemek için sabırsızlanıyor.
-




