“Climax” Dizisinin Fragmanı Yayımlandı

Climax” Dizisinin Fragmanı Yayımlandı

ENA'nın merakla beklenen dizisi "Climax" için yeni bir fragman yayımlandı. Başrollerinde Ju Ji Hoon ve Ha Ji Won gibi isimlerin yer aldığı dizi 16 Mart'ta ekranlara gelecek.

Dizi, Güney Kore'nin iktidar hiyerarşisinde zirveye çıkmak için güç odaklı bir kartelin içine dalan savcı Bang Tae Seob'un çetin hayatta kalma öyküsünü konu alıyor.

Ju Ji Hoon dizide savcı Bang Tae Seop karakterini canlandırıyor. Kore'nin en iyi aktrisiyle evlendikten sonra neredeyse bir gecede yıldız bir savcı haline gelir.

Ha Ji Won dizide bir zamanlar ülkenin en ünlü aktrisi olan eşi Chu Sang A karakterini canlandırıyor. Evlendikten sonra artık en parlak dönemini geride bırakır.

Nana dizide Tae Seop'un yanında gizlice muhbir olarak çalışan Hwang Jeong Won karakterini canlandırıyor. Güç kartelinin çirkin yüzünü ortaya çıkaracak Pandora'nın kutusunun anahtarını elinde tutmaktadır. 

Cha Joo Young dizide Kore'nin üçüncü büyük holdingi olan WR Group'un başkanının ikinci eşi Lee Yang Mi karakterini canlandırıyor.

Dizi için yayımlanan ilgi çekici fragman Bang Tae Seob'un eşi, eski bir A sınıfı oyuncu olan Chu Sang Ah'ı tanıtıyor. Karmaşık evliliğinde çatlaklar oluşmaya başlarken Bang Tae Seob düşünceli bir şekilde "Ona baktığımda kendimi gördüm. Bu yüzden onu kendime ait kılmak istedim ve başardığımı sandım. Ama bugünlerde yanıldığımı düşünmeye başlıyorum." diyor. Chu Sang Ah, zirvedeki konumunu geri kazanma konusunda aynı derecede kararlı olduğunu göstererek, "Gururum zaten ayaklar altına alındı. Eğer daha fazla ayaklar altına alınarak durumu tersine çevirebilirsem, bunu yapacağım. Kurumaktansa paramparça olmak daha iyidir." diyerek net tavrını sergiliyor.

İzleyiciler karakterler arasında yaşanacak olan dinamikleri görmek için sabısızlanıyor.

Her pazartesi ve salı ekranlara gelecek olan dizi 10 bölümden oluşuyor.

-