“Entertainer” Dizisi 2 Bölüm Daha Uzatıldı
  • alie
  • 12-05-2016, 13:41


12 Mart’ta, başrolünde Ji Sung, ‘Girl’s Day’ grubundan Hyeri ve ‘CNBLUE’ grubundan Kang Min-Hyuk’un rol aldığı "Entertainer" dizisinin iki bölüm daha uzatıldığı SBS tarafından doğrulandı.


Bir temsilci konu ile ilgili, ""Entertainer" dizisinin uzatıldığı ile ilgili söylentiler doğru. Dizinin iki bölüm daha uzatıldığı onaylanmıştır. Sizlerin ilgisini çekmesini ve izlemenizi umut ediyoruz.” şeklinde konuştu.

"Entertainer" dizisinin önceden 16 bölüm sürmesi planlanılıyordu. Ancak şimdi dizi iki bölüm daha uzatılarak 18 bölüme çıkarıldı. Böylece izleyiciler dizinin tadını bir hafta daha çıkarabilecekler.

Dizinin yayın şirketinden bir temsilci, "Birçok izleyiciden Tantara grubunun büyüme sürecini daha ayrıntılı bir şekilde ele alınması konusundan istek geldi. Sonuç olarak, biz de diziyi uzatmaya karar verdik. Dizinin personeli ve ekibi ile daha fazla kişinin ilgisini çekecek bir hikâye oluşturabilmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

"Entertainer" dizisi bir hafta daha uzatılarak 9 Haziran’da final yapması gerekirken 16 Haziran’da final yapacak. Bundan dolayı dizinin finalinin ardından başlaması planlanan "Wanted" dizisinin ilk bölümü 15 Haziran yerine 22 Haziran’da yayınlanması planlanılıyor.

"Entertainer" dizisi her Çarşamba ve Perşembe günleri SBS ekranlarından saat 22:00’de izleyicisi ile buluşuyor.

 

Kaynak: asianwiki, soompi, allkpop