Park Hae-Jin Tekrar Yoo-Jung Karakterini Canlandıracak


Oyuncu Park Hae-Jin’in, "Cheese in the Trap" webtoon’un film versiyonunda Yoo-Jung karakterini canlandırması için teklif götürülen teklifi kabul ettiği doğrulandı.


24 Mayıs’ta filmin yapım şirketi Mountain Movement Story’in yaptığı açıklamada, orijinal hikâyenin yazarı Soon Ggi ile bir sözleşeme imzaladıklarını ve oyuncu Park Hae-Jin’in ise filmde başrol karakteri canlandırmayı kabul ettiğini doğrulandı. Ayrıca filmin Kore-Çin ortak yapımı olacağını ve kadın başrol karakterini ise Çinli bir oyuncunun canlandırma olasılığının olduğunu belirtti.

Daha önce Park Hae-Jin, Soon Ggi tarafından kaleme alınan "Cheese in the Trap" adlı bir webtoon'e, geçtiğimiz Mart ayının başında final yapan, "Cheese in the Trap” dizisinde erkek başrol karakteri olan Yoo-Jung’u canlandırmıştı. Oyuncu, dizide gösterdiği performans nedeniyle izleyicisinden büyük beğeni toplamıştı. Ancak, dizinin yapımcıları ile Park Hae-Jin’in ajansı, Park Hae-Jin’in yer aldığı birçok sahnenin koyulmaması ve ikinci plana atılması gibi sorunlar yaşanmıştı ve dizi birçok olumsuz eleştiri almıştı.

Filmin yapımcılığını ise, oldukça başarılı bir isim olan ve 2015 yapımı "Inside Men", 2009 yapımı "Looking for My Wife" filmlerinde çalışmış olan Lee Dong-Ho üstlenecek.

Film, üniversitede okuyan Hong-Seol ile onun sunbaeyi Yoo-Jung arasındaki hassas ilişkiyi konu almaktadır.

Park Hae-Jin filmde, bir üniversite öğrencisi olan Yoo-Jung karakterini canlandıracak. Onun karakteri, iyi görünüme sahip, iyi notlar alan, atletik ve nazik bir kişiliğe sahiptir. Ancak bütün bu iyi yanlarının altında korkunç tarafı gizlenmektedir.

Filmin çekimlerine 2017 yılının başlarında başlanması ve aynı yılın yaz mevsiminde filmin gösterime girmesi planlanılıyor.

 

Kaynak: asinawiki, allkpop, daum, soompi