Joo Jin-Mo “Woman with a Suitcase” Dizisinde Erkek Başrol Karakteri Canlandıracak
  • alie
  • 26-07-2016, 12:02

Joo Jin-Mo, başrolünde Choi Ji-Woo'nun rol aldığı "Woman with a Suitcase" dizisinde erkek başrol karakteri canlandıracak.

Dizi, bir hatasından dolayı avukatlık kariyerine sıfırdan başlamak zorunda kalan ve birçok zorluğun üstesinden gelerek başarılı bir avukat olan Cha Geum-Joo’nun (Choi Ji-Woo) hikâyesini anlatmaktadır.

Joo Jin-Mo dizide, bir paparazzi basın şirketinin CEO’su olan Ham Bok-Geo karakterini canlandıracak. Onun şirketi, siyaset, ekonomi ve Güney Kore eğlence dünyası hakkında yayın yapmaktadır. O, Cha Geum-Joo’nun (Choi Ji-Woo) hayalini gerçekleştirmek için ona yardım eder ve aralarında romantik bir ilişki gelişir.

Ayrıca dizide rol almaları için Lee Joon ve Jeon Hye-Bin’e teklif götürülmüştü. Oyuncuların teklifi olumlu bir şekilde değerlendirdikleri açıklandı.

Dizinin senarist koltuğunda 2014 yapımı "Gap Dong" dizisinin kaleme alan Kwon Eum-Mi otururken dizinin yönetmenliğini 2012 yapımı "Golden Time", 2013 - 2014 yapımı "Miss Korea" ve 2015 yapımı "Ex-Girlfriend Club" dizilerinde çalışmış olan Kwon Seok-Jang yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün şuanda yayınlanmakta olan "Monster" dizisinin bitmesinin ardından yayın diliminde, 19 Eylül’de yayınlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki