“Jealousy Incarnate” Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı
  • alie
  • 4-08-2016, 13:28


Başrollerinde Jo Jung-Suk, Gong Hyo-Jin ve Go Kyung-Pyo’nun rol aldığı "Jealousy Incarnate” dizisinin ilk fragmanı yayımlandı.


Dizi, birbirleri ile rekabet içerisinde olan bir muhabir (Jo Jung-Suk) ile bir hava durumu sunucusunun (Gong Hyo-Jin) birlikte yeni bir haber programında çalışmasını ve aralarında oluşan romantik ilişkiyi anlatmaktadır.

Jo Jung-Suk dizide, ünlü bir muhabiri ve haber sunucusu olan Lee Hwa-Sin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zeki, yakışıklı, güzel konuşan ve böylece insana güven aşılayan bir kişiliğe sahiptir.

Gong Hyo-Jin dizide, bir yayın şirketinde sözleşmeli olarak çalışan ve bir hava durumu sunucusu olan Pyo Na-Ri karakterini canlandırmaktadır. O, üçüncü sınıf bir üniversitede okudu ve ne parası ne de herhangi bir bağlantısı vardı. Onun karakteri, kendine yetebilen, güçlü ve sevimli birisi olmasına rağmen aşk hayatında oldukça başarısız birisidir.

Go Kyung-Pyo dizide, üçüncü nesil bir aile şirketinin varisi olan Ko Jung-Won karakterini canlandırmaktadır. O, ünlü bir giyim markasının mağazasını işletmektedir. O, Lee Hwa-Sin (Jo Jung-Suk) ve Pyo Na-Ri (Gong Hyo-Jin) arasında bir aşk üçgeni vardır.

Dizinin ilk bölümünün 24 Ağustos’ta yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki, SBS