- Rüzgar Esintisi
- 17-08-2016, 13:34

Oyuncu YoonSo-Hee’nin KBS’in yeni mini dizisi "The Day After We Broke Up"da 'Infinite' grubundan L’in kız arkadaşını canlandıracağı açıklandı.
Toplam 4 bölümden oluşacak dizi, istemsizce zaman içinde yolculuk yapan bir indie grubundaki şarkıcının (L) etrafında dönmektedir. O, kız arkadaşını (Yoon So-Hee) bulmak zorundadır.
L dizide, bir indie grubundaki vokalisti canlandıracak. Onun karakteri, zaman içerisinde istemsizce yolculuk yapmaktadır. Yoon So-Hee ise dizide, L’in canlandırdığı karakterin kız arkadaşı olan Da-In karakterini canlandıracak. O da L’in canlandırdığı karakter ile aynı grubun üyesidir. Onun karakteri, annesi ve babası olmadan büyümüştür ve karanlıktan ve yalnız kalmaktan nefret etmektedir.
Güney Kore – Japonya ortak yapımı dizinin yönetmen koltuğunda 2014 yapımı "Marriage Not Dating", 2015 yapımı "Another Miss Oh" dizilerinde çalışmış olan Song Hyun-Wook oturmaktadır ve dizinin senaristliğini ise Yoo Byung-Woo yapmaktadır.
Dizinin ilk bölümünün bu yılın Ekim ayında yayımlanması planlanılıyor.




