“Hwarang” Dizisinin İki Yeni Fragmanı Yayımlandı
  • alie
  • 12-12-2016, 15:17


Başrolünde Park Seo-Joon, Go Ara ve ‘ZE:A’ grubundan Park Hyung-Sik’in rol aldığı "Hwarang" dizisinin iki yeni fragmanı yayımlandı.


Yayımlanan iki fragmanın ilkinde Park Seo-Joon, Go Ara ve ‘ZE:A’ grubundan Park Hyung-Sik’in canlandırdığı karakterlerin arasındaki aşk üçgenine değinilmiştir. İkinci fragmanda ise Park Hyung-Sik'in canlandırdığı Sam Maek-Jong karakteri tanıtılmaktadır.

Park Hyung-Sik dizide, Üç Krallık döneminde Silla’yı yöneten Kral Jinheung olarak da bilinen ve tüm dünyaya adını duyurmak isteyen Sam Maek-Jong karakterini canlandırmaktadır. O, 15 yaşındayken tahta çıkar ve ülkesinin topraklarını genişletir. Tehditler aldığı için gerçek kimliğini gizleyerek meçhul bir kral olarak gençlik hayatını yaşar. Onun annesini "Hwarang" grubunun kurcusuyken "Hwarang"a katılır. Çok hassas ve sinirli birisi olduğundan uzun zamandır insanlardan uzak durmuş ve yalnız kalmış birisidir. Ancak A-Ro’yı (Go Ara) yavaş yavaş tanıdıkça ve "Hwarang" grubu sayesinde zayıf ve yaralı bir gençken halkına yarar sağlayacak bir kral haline gelir. O, ilk başlarda ilginç bulduğu için A-Ro’ya yaklaşmış olsa da yavaş yavaş ona aşık olur.

Dizi, Silla Krallığı döneminde, "Hwarang" ("Beautiful Knights” / "Güzel Savaşçılar”) adı altında genç erkek savaşçılardan oluşan elit bir grubu anlatmaktadır. "Hwarang" atçılık ve kılıç kullanmaktaki fiziksel yeteneklerinin iyi olmasının yanında mükemmel görünüşleri ile de tanınmaktadırlar.

Dizide, Park Seo-Joon, Go Ara ve 'ZE:A' grubundan Park Hyung-Sik’in yanı sıra 'SHINee' grubundan Minho, Do Ji-Han, Joo Yoon-Woo, 'BTS' grubundan V, Seo Ye-JiKim Ji-Su ve Choi Won-Young da rol almaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 19 Aralık 2016 tarihinde yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki, kbs, kbs2