"Introvert Boss" Dizisinin İlk Afişleri Yayımlandı


Başrollerinde Yeon Woo-Jin ve şarkıcı-oyuncu Park Hye-Soo’nun rol aldığı "Introvert Boss" dizisinin ilk iki afişi yayımlandı.


Dizi, Ro-Woon’un (Park Hye-Soo) yeni çalışmaya başladığı şirketin esrarengiz CEO’sunun (Yeon Woo-Jin) gerçekte kim olduğunu araştırmaya başlaması ile gelişen olayları konu almaktadır.

Yeon Woo-Jin dizide bir halkla ilişkiler şirketinde CEO olarak çalışan Eun Hwan-Ki karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri oldukça utangaç birisidir. Bundan dolayı Hwan-Ki’nin çalışanları bile onun nasıl biri olduğunu bilmemektedir. 

Park Hye-Soo dizide Eun Hwan-Ki’nin (Yeon Woo-Jin) şirketinde yeni çalışmaya başlayan Chae Ro-Woon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri çok enerjiktir ve işinde de takdir toplayan birisidir. Ancak, şimdilerde onun tek bir ilgi alanı vardır o da şirketin CEO’su Eun Hwan-Ki’dir. Chae Ro-Woon artık Eun Hwan-Ki’nin gerçekten nasıl bir insan olduğunu bilmeyi kafasına koymuştur.

Ayrıca dizide Yeon Woo-Jin ve Park Hye-Soo’nun yanı sıra Yoon Park, Kong Seung-Yeon, Heo Jeong-Min ve 'Secret' grubundan Jun Hyo-Seong da rol almaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise 2014 yapımı "Marriage Not Dating", 2015 yapımı "Super Daddy Yul", 2016 yapımı "Another Miss Oh" dizilerinde ve 2015-2016 yapımı "Lucid Dream" filminde çalışmış olan Song Hyun-Wook otururken dizinin senaristliğini 2014 yapımı "Marriage Not Dating" dizisini kaleme alan Joo Hwa-Mi yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 16 Ocak 2017 tarihinde yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki