Kim So-Hyun “While You Were Sleeping”de Konuk Oyuncu Olacak
  • Maysa
  • 27-02-2017, 15:24


Genç oyuncu Kim So-Hyun’un başrollerinde Lee Jong-Suk, 'Miss A' grubundan Suzy ve Lee Sang-Yeob’ın rol aldığı "While You Were Sleeping" dizisinde konuk oyuncu olarak rol alacağı açıklandı.


Dizi, rüyalarında başkaların başına gelen talihsiz olayları görebilen bir kadın (Suzy) ile kadının rüyalarının gerçekleşmesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapan (Lee Jong-Suk) bir savcının hikâyesini anlatmaktadır.

Kim So-Hyun’un dizide hangi karakteri canlandıracağı konusunda detaylı bir bilgi verilmese de onun karakterinin senaryoda önemli bir yeri olduğu belirtildi.

Dizide Lee Jong-Suk, Suzy ve Lee Sang-Yeob’ın yanı sıra Ko Sung-Hee, Jung Hae-InShin Jae-Ha ve Park Jin-Joo da rol almaktadır.

Dizinin senaristliğini 2011 yapımı "Dream High", 2013 yapımı "I Can Hear Your Voice", 2014 – 2015 yapımı "Pinocchio" ve 2016 yapımı "Page Turner" gibi hit yapmış dizileri kaleme alan Park Hye-Ryun yapmaktadır. Dizinin yönetmenliğini ise 2013 - 2014 yapımı "You Who Came From the Stars" ve 2016 yapımı "Doctors" gibi büyük başarı elde etmiş dizilerde çalışmış olan Oh Choong-Hwan üstleneceği açıklandı.

Dizinin ilk bölümünün bu yıl yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki