"Ruler: Master of the Mask" Dizisinin İlk Afişi ve Yeni Fragmanı


Başrolünde Yoo Seung-Ho, Kim So-Hyun ve 'INFINITE' grubundan L’in rol aldığı "Ruler: Master of the Mask" dizisinin ilk tanıtım afişi ve üçüncü fragmanı yayımlandı.

 

Dizi, 1700 yıllarda, Joseon Hanedanlığı döneminde, halkının iyiliği için mücadele eden bir veliaht prensin (Yoo Seung-Ho) ve veliaht prensten intikam almak isterken ona âşık olan bir genç kızın (Kim So-Hyun) hikâyesini anlatmaktadır.

Yoo Seung-Ho dizide Veliaht Prens Lee Sun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, halkı için gölgelerin arasındaki halkı ezerek servet ve güç toplamış olan 'Pyunsoo-hwe' adlı bir örgüte karşı yalnız ve çaresizce mücadele ederek büyümüştür.

Kim So-Hyun dizide bir komutanın kızı olan Lee Ga-Eun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, adalet duygusu güçlü oldukça zeki bir kızdır. Bir gün, babasını Veliaht Prens Lee Sun (Yoo Seung-Ho) idam ettirir ve Ga-Eun ondan bunun intikamını almaya çalışır. Ancak hiç beklemediği bir şey olur. O, Veliaht Prens Lee Sun'a âşık olur.

L dizide alt sınıftan olan Lee Sun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri oldukça zeki birisidir. Ga-Eun’dan (Kim So-Hyun) okuma ve yazmayı öğrenir. O, 'sahte kral' olur.

Ayrıca oyuncu Yoon So-Hee dizide yardımcı karakteri canlandırmaktadır.

"Ruler: Master of the Mask" dizisinin ilk bölümünün 10 Mayıs 2017 tarihinde yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: mbc1, mbc2