Taecyeon’un "Save Me" Dizisinde Rol Alacağı Kesinleşti
  • Maysa
  • 19-04-2017, 15:08


'2PM' grubundan Taecyeon’un oyuncu Seo Ye-Ji ile beraber "Save Me" dizisinde rol alacağı onaylandı.


Dizi, bir kadının yardım etmeleri için yalvarmasına duyarsız kalamayan bir grup işsiz genç erkeğin etrafında dönmektedir.

Seo Ye-Ji dizide Mooji’ye yeni taşınan Im Sang-Mi karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri lise yıllarından bu yana zor zamanlar geçirmektedir. Bu yüzden de Seul’den Mooji’ye taşınmıştır. Onun babası iflasından sonra bir dini tarikatın lideri ile tanışır ve ona bağlanır. Bu tarikatın tehlikeli bir grup olduğunu fark etmesi üzerine babasını buradan kurtarmaya çalışır.

Taecyeon dizide Mooji’nin valisinin oğlu olan Han Sang-Hwan karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri, babasının vali olmasının getirdiği bir baskı ile yaşayan yakışıklı olduğu kadar da zeki birisidir. O, üç yıl önce trajik bir olay aracılığı ile tanıştığı Sang-Mi (Seo Ye-Ji) ile tekrar karşılaşır ve Sang-Mi dini tarikattan kurtulmak için ondan yardım ister.

Cho Seong-Ha dizide kötü niyetli sahte bir dini lider olan Baek Jung-Ki karakterini canlandıracaktır. O, müritlerinden yararlanmaktadır.

Woo Do-Hwan Sang-Hwan’ın (Taecyeon) işsiz arkadaşlarından biri olan Seok Dong-Cheol karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri çocukluğunu yaşayamadığı için asi birisi olarak büyümüştür. Sang-Hwan ondan Sang-Mi’yi (Seo Ye-Ji) kurtarmak için yardım ister.

Ayrıca dizide Jo Jae-Yun, Lee David, Park Ji-Young ve Son Byung-Ho da rol almaktadır.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın ikinci yarısında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: soompi, allkpop