"Suspicious Partner" Dizisinin Karakter Afişleri Yayımlandı
  • Maysa
  • 24-04-2017, 16:12


Başrolünde Ji Chang-Wook ve Nam Ji-Hyun’un rol aldığı "Suspicious Partner" dizisinin dört karakter afişi yayımlandı.


Dizi, savcılık ofislerinde ve mahkeme salonlarında yaşananların perde arkasını konu almaktadır. Hafıza kaybından muzdarip olan bir katil öldürmek için No Ji-Wook (Ji Chang-Wook) ve Eun Bong-Hee’nin (Nam Ji-Hyun) peşine düşer. Çok geçmeden ikili bu kovalamacanın içinde birbirine âşık olur.

Ayrıca dizide Choi Tae-Joon ve 'Hello Venus' grubundan Nara yardımcı karakterleri canlandırmaktadır.

Ji Chang-Wook dizide yetenekli bir avukat olan No Ji-Wook karakterini canlandırmaktadır. O, eskiden bir savcıydı. O savcıyken kendini Eun Bong-Hee (Nam Ji-Hyun) ile bir davanın içinde bulur ve savcılığı bırakarak avukat olur. Onun karakteri, çocukken yaşadığı bir travmanın etkileri ile boğuşmaktadır.

Nam Ji-Hyun dizide eski bir tekvando sporcusu ve adli bir stajyer olan Eun Bong-Hee karakterini canlandırmaktadır. O, bir avukat olabilmek için sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Onun karakteri, onun karakteri dışarıdan bakınca saf ve narin birisi gibi görünse de kendini savunabilecek birisidir.

Choi Tae-Joon dizide bir avukat olan Ji Eun-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) çocukluk arkadaşıdır ve birbirlerini kardeş gibi görmektedir. O, karmaşık bir geçmişe sahiptir.

Nara dizide No Ji-Wook’un (Ji Chang-Wook) eski kız arkadaşı Cha Yoo-Jung karakterini canlandırmaktadır. O, yurtdışında eğitim almış bir savcıdır.

Dizinin senaristliğini ise "Hello Monster" dizisini kaleme alan Kwon Ki-Young yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 10 Mayıs’ta yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: sbs