"Age of Youth 2" Dizisinin Karakter Afişleri Yayımlandı


JTBC'nin popüler dizisinin ikinci sezonu "Age of Youth 2"nun karakter afişleri yayımlandı.


Dizi, ilk sezonunun kaldığı yerden 1 yıl sonra 'Belle Epoque' evini paylaşan 5 kızın (Han Ye-Ri,Han Seung-Yeon, Park Eun-Bin, Ji Woo, Choi A-Ra) etrafında dönmektedir.

Yayımlanan afişlerde karakterlerin yeni sezonda neler yaşayabileceğine dair ip uçları vermektedir.

Han Ye-Ri dizide iktisat bölümünden mezun olan Yoon Jin-Myung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri Çin’de 1 yıl geçirdikten sonra Kore’ye geri dönmüş ve iyi bir iş bulmuştur. Onun karakter afişinde, "Demir leydi, değişmeyen poker yüz."  yazmaktadır.

Han Seung-Yeon dizide beslenme uzmanlığı bölümünde okuyan Jung Ye-Eun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, erkek arkadaşı ile yaşadığı olayların kötü etkisinden dolayı 1 yıl okulunu dondurmuştur ve artık üniversiteye geri dönmüştür. Onun karakter afişinde, "Yeni bir romantizmle yeni bir ilişkiye başlayabilir mi?"  yazmaktadır.

Park Eun-Bin dizide medya öğrencisi olan Song Ji-Won karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri geçen bir yıl boyunca hâlâ kendine bir erkek arkadaş bulmamıştır. Onun karakter afişinde, "Artık bir ilişkisi olabilecek mi?"  yazmaktadır.

Ji Woo dizide psikoloji bölümünde okuyan Yoo Eun-Jae (1. sezonda Park Hye-Soo canlandırmıştı) karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, erkek arkadaşından yeni ayrılmışltır ve bu yüzden duygusal olarak bunalımdadır. Onun karakter afişinde, "Utangaçlığını üstünden atıyor ve öfkesini dışarı vuruyor."  yazmaktadır.

Choi A-Ra dizide kızların yeni ev arkadaşı olan Jo Eun karakterini canlandırmaktadır. O, Kang Yi-Na’nın (Hwa Young) boşalttığı oda da kalmaya başlar. Onun karakter afişinde, "Siyah ve kısa saçı ile bu çocuk 'Belle Epoque'un yeni yüzü."  yazmaktadır.

Ayrıca Kim Min-Suk, 'SHINee' grubundan Onew, An Woo-Yeon, Son Seung-Won ve Shin Hyun-Soo dizide yardımcı karakterleri canlandırmaktadır.

Dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini dizinin ilk sezonunda da beraber çalışmış olan Yönetmen Lee Tae-Gon ve senarist Park Yeon-Sun yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 25 Ağustos'da yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: jtbc, soompi