Kim Go-Eun ve Park Jung-Min Birlikte Yeni Bir Filmde Rol Alacak
  • alie
  • 14-08-2017, 14:38


Kim Go-Eun ve Park Jung-Min başarılı yönetmen Lee Joon-Ik'in yeni filmi "Byeonsan"da başrolleri paylaşacak.


14 Ağustos’ta her iki oyuncunun da "Byeonsan" filminde başrol karakterleri canlandıracağı onaylandı. Bu film, "The King and the Clown", "Hope", "The Throne", "Dongju: The Portrait of a Poet" ve "Anarchist from Colony" gibi büyük beğeni toplayan ve ödüllü filmlerin yönetmenliğini yapan Lee Joon-Ik’ın 13. projesi olacak.

"Byeonsan", memleketine geri dönen ve memleketinde ilkokul arkadaşı Sun-Mi (Kim Go-Eun) ile yeniden bir araya gelen rapçi Hak-Soo (Park Jung-Min) etrafında dönecek. Film, komik ama dokunaklı bir hikâye tasvir edebilmek için hip-hop'ın eşsiz temasını kullanacak.

Yönetmen Lee Joon-Ik filminde başrol karakterleri canlandıracak oyuncular ile ilgili ise şu şekilde konuştu: "Park Jung-Min ve Kim Go-Eun çıkış yaptıkları projelerinden bu yana bende derin izler bırakan iki oyuncudur. Bu yüzden oyunculuk yetenekleri hakkında hiçbir şüphem yok. "Byeonsan" için mükemmel bir kadro."

Daha önce "Dongju: The Portrait of a Poet" filminde yönetmen Lee Joon-Ik ile beraber çalışan oyuncu Park Jung-Min tekrar birlikte çalışmakla ilgili şu yorumu yaptı: "Bir oyuncu olarak bir yönetmen ile tekrar birlikte çalışma fırsatı yakalamanın son derece sevindirici bir olay olduğunu düşünüyorum. Yönetmen Lee Joon-Ik ile birlikte çalışmak özellikle eğlenceli ve özel bir şeydir. Bu yüzden heyecanlıyım ve tekrar birlikte çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum."

Kim Go-Eun ise yönetmen Lee Joon-Ik ile çalışmak hakkında şunları söyledi: " Yönetmen Lee Joon-Ik uzun zamandır hayranıyım ve bu projeyle onunla çalışabildiğim için çok mutluyum."

Filmin çekimlerinin bu yılın sonbaharında başlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: soompi, asianwiki