"Hospital Ship" Dizisinin İlk Karakter Afişleri Yayımlandı


Ha Ji-Won, 'CNBLUE' grubundan Kang Min-Hyuk ve Lee Seo-Won’un rol aldığı "Hospital Ship" dizisinin karakter afişleri yayımlandı.


Dizi, hastane olarak kullanılan bir gemideki doktorların etrafında dönmektedir. Bu gemi adaları dolaşarak orada yaşayanlara tıbbi hizmet vermektedir.

Ha Ji-Won dizide bir cerrah olan Song Eun-Jae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, oryantal tıbbın (alternatif tıp – Asya'daki geleneksel tıp yöntemi (akupunktur vs.)) bilimsel olmadığını savunmaktadır.

Kang Min-Hyuk dizide bir doktor olan Kwak Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, nazik ve düşünceli olduğu kadar azimli birisidir.

Lee Seo-Won dizide bir oryantal doktoru (alternatif tıp – Asya'daki geleneksel tıp yöntemi (akupunktur vs.)) olan Kim Jae-Gul karakterini canlandırmaktadır. O, çoğu doktor olan bir ailenden gelmektedir. Ancak çocukken kendisinden daha zeki olan abisi ile karşılaştırılırdı ve babası ile sürekli tartışırdı. Bu yüzden babasını kızdırmak için bir oryantal doktoru olmayı seçmiştir.

Ayrıca dizide 'AOA' grubundan Min A ve çaylak oyuncu Kim In-Sikyardımcı karakterleri canlandırmaktadır.

Min A dizide bir hemşireyi canlandırmaktadır. Onun karakteri, sıcak kalpli birisidir.

Dizinin yönetmen koltuğunda 2012 - 2013 yapımı "I Miss You", 2014 yapımı "A New Leaf" ve 2016 yapımı "Start Again" dizilerinde yönetmenlik yapan Park Jae-Bum otururken dizinin senaristliğini ise 2014 yapımı "Secret Door" dizisini kaleme alan Yoon Sun-Joo yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 30 Ağustos’ta yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: mbc