Lee Hong-Ki’ye Hong Kız Kardeşlerin Yeni Dizisi "Hwayugi"den Teklif Götürüldü


Cha Seung-Won, Lee Seung-Gi ve Oh Yeon-Seo’nun ardından şimdi 'FT ISLAND' grubundan Lee Hong-Ki’ye "Hwayugi" dizisinde rol alması için teklif götürüldüğü açıklandı.


Dizi, bir Çin romanı olan tarih, fantastik, korku ve romantik türlerin harmanlandığı "Journey to the West" ("Batı'ya Yolculuk") günümüze göre tekrar yorumlanmış halidir. "Journey to the West" romanı Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanından biridir. Aslı 1590'larda, Ming Hanedanlığı döneminde, anonim bir şekilde yayımlanmıştır.

Lee Hong-Ki’ye orijinal romandaki Zhu Bajie karakterini canlandırması teklif edildi. Onun karakteri, kadınları baştan çıkarma yeteneğine sahiptir ve kendisine tabi olan kadınların yaşam enerjisini emerek yaşamaktadır.

Lee Seung-Gi’ye orijinal romandaki Maymun Kralı olan Sun Wukong karakterini canlandırması teklif edilmişti. Onun karakteri, insan dünyasına sürülen olağanüstü bir varlıktır. Oh Yeon-Seo’ya orijinal romandaki dünyayı iblislerden kurtarmak için çağrılan rahiplerden birisinin torununu canlandırması teklif edilmişti. Cha Seung-Won’a orijinal romandaki Sun Wukong’ın düşmanı olan İblis Kralı’nı canlandırması teklif edilmişti.

Dizinin senaristliğini "Warm and Cozy", "The Master's Sun", "Big", "The Greatest Love", "My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox" ve "You're Beautiful" dizilerini birlikte kaleme alan iki kız kardeş Hong Jung-Eun ve Hong Mi-Ran yapmaktadır. İki kız kardeş şuana kadar hep birlikte dizilerini kaleme almıştır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise iki senarist ile "Warm and Cozy" ve "The Greatest Love" dizilerinde beraber çalışmış olan Park Hong-Kyun oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Aralık ayında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1)