Cha Seung-Won, Oh Yeon-Seo ve Lee Hong-Ki "Hwayugi" Dizisinin Kadrosuna Katıldı
  • Maysa
  • 18-10-2017, 18:40


Cha Seung-Won, Oh Yeon-Seo ve 'FT ISLAND' grubundan Lee Hong-Ki’nin "Hwayugi" dizisinde rol alacakları kesinleşti.


Bir Çin romanı olan tarih, fantastik, korku ve romantik türlerin harmanlandığı "Journey to the West" ("Batı'ya Yolculuk") günümüze göre tekrar yorumlanmış halidir. "Journey to the West" romanı Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanından biridir. Aslı 1590'larda, Ming Hanedanlığı döneminde, anonim bir şekilde yayımlanmıştır.

Dizi, birbirleriyle bir türlü anlaşamayan Son O-Gong ve Kral Wooma’nın (Cha Seung-Won) kötülüğün her yerde kol gezdiği karanlık bir dünyada gerçek bir ışık aramasını konu almaktadır.

Cha Seung-Won dizide üst düzey bir eğlence şirketinin CEO’su olan Kral Wooma karakterini canlandıracak. Onun eğlence şirketi şovmenler ile imzaladığı anlaşmalar ile ünlüdür. Kral Wooma karakteri, orijinal romandaki Sun Wukong’ın düşmanı olan İblis Kralı ile eş değerdir. Oh Yeon-Seo dizide 'Big Debt Realtors' ('Büyük Borç Emlakçılık') adında bir emlak şirketinin yöneticiliğini yapan Jin Sun-Mi karakterini canlandıracak. 'Big Debt Realtors' sadece perili/lanetli olduğu söylenen ve başarısız işletmelerden dolayı terk edilmiş evler ile ilgilenmektedir. Sun-Mi hem zengin hem de güzel birisidir ancak arkadaş canlısı birisi değildir ve sosyal becerileri sıfırdır. Son O-Gong ile tanıştıktan sonra olağanüstü bir hayat yaşamaya başlar. O, Son O-Gong ve Woo Ma-Gong (Cha Seung-Won) arasında bir aşk üçgeni oluşur. Jin Sun-Mi karakteri, orijinal romandaki Budist Monk Xuanzang ile eş değerdir. Lee Hong-Ki dizide bir global top star olan P.K karakterini canlandıracak. Popülerliği ve sosyalliği sayesinde birçok konu hakkında bilgi edinir. Bu edindiği bilgiler ile Son O-Gong ve Woo Ma-Gong (Cha Seung-Won) arasında gidip gelir. P.K karakteri, orijinal romandaki Zhu Bajie karakterine eş değerdir.

31 Ekim’de askerden terhis olacak olan Lee Seung-Gi’ye ise Son O-Gong karakterini canlandırması için teklif götürülmüştü ve oyuncu hâlâ bu teklifi değerlendirmektedir. Ayrıca, 'Sistar' grubundan Bora’ya dizide yardımcı kadın karakteri canlandırması için teklif götürüldüğü açıklandı.

Dizinin senaristliğini "Warm and Cozy", "The Master's Sun", "Big", "The Greatest Love", "My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox" ve "You're Beautiful" dizilerini birlikte kaleme alan iki kız kardeş Hong Jung-Eun ve Hong Mi-Ran yapmaktadır. İki kız kardeş şuana kadar hep birlikte dizilerini kaleme almıştır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise iki senarist ile "Warm and Cozy" ve "The Greatest Love" dizilerinde beraber çalışmış olan Park Hong-Kyun oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Aralık ayında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1), (2), (3), (4)