Jeon So-Min’in "Cross" Dizisinde Go Kyung-Pyo İle Beraber Rol Alacağı Kesinleşti


Oyuncu Jeon So-Min’in başrollerinde Go Kyung-Pyo ve Cho Jae-Hyun’un rol aldığı "Cross" dizisinde kadın başrol karakteri canlandıracağı açıklandı.


Dizi, babasını vahşice öldüren kişiden intikam almak için tıbbi uygulamaları kullanan bir doktorun (Go Kyung-Pyo) hikâyesini anlatmaktadır.

Jeon So-Min dizide Sunrim Hastanesi’nde intern olarak çalışan Go Ji-In karakterini canlandıracak. Go Jung-Hoon’un (Cho Jae-Hyun) tek kızıdır ve babası gibi o da prensip sahibidir. Bunun yanı sıra ilginç ve öngörülemeyen birisidir. Ji-In ve Kang In-Kyu (Go Kyung-Pyo) her karşılaştıklarında didişmeden duramamalarına rağmen birbirine âşık olur.

2017 yapımı "Tunnel" dizisinin yönetmeni Shin Yong-Hwi dizinin yönetmenliğini, "My Brilliant Life" ve "Blind" filmlerini kaleme alan Choi Min-Suk dizinin senaristliğini yapacak.

Dizinin ilk bölümünün önümüzdeki yılın Ocak ayında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1), (2)