'CNBLUE' grubundan Lee Jung-Shin’in Yer Aldığı "Longing Heart" Dizisinin İlk Afişi Yayımlandı
  • alie
  • 8-12-2017, 12:34


Başrollerini 'CNBLUE' grubundan Lee Jung-Shin, Lee Yeol-Eum ve Seo Ji-Hoon’un paylaştığı "Longing Heart" dizisinin ilk afişi yayımlandı ve yayın tarihi açıklandı.


"Longing Heart", Kim Hee-Ran ve Kim Byung-Gwan tarafından kaleme alınan "Aeganjang" adlı bir webtoondan uyarlamadır. Dizi, zamanda yolculuk yaparak geçmişe giden bir adamın geçmişteki kendisi ile temasa geçerek unutamadığı ilk aşkını kazanmaya çalışmasını konu almaktadır.

Lee Jung-Shin dizide bir matematik öğretmeni olan Kang Shin-Woo karakterini canlandırmaktadır. Lise yıllarındaki ilk aşkını son 10 yıldır unutamamıştır. Bir kaza geçirir ve zamanda yolculuk yaparak bir lise öğrencisi olduğu zamana gider. Burada o zamanki kendisi ile karşılaşır. Lee Yeol-Eum dizide Kang Shin-Woo’nun (Lee Jung-Shin) ilk aşkı olan Han Ji-Soo karakterini canlandırmaktadır. Seo Ji-Hoon dizide Kang Shin Woo’nun (Lee Jung-Shin) lise yıllarındaki genç hali olan Kang Shin-Woo karakterini canlandırmaktadır.

Ayrıca, 'Tiny-G' grubundan Min Do-Hee, Lee Tae-Sun ve Lee Joo-Hyung dizide Kang Shin-Woo’nun okul arkadaşlarını canlandırmaktadır. Jo Seung-Hee ve Song Ji-Hyun dizide Kang Shin-Woo’nun aile üyelerini canlandırmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 8 Ocak 2018’de OCN ekranlarında yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1), (2)