Yoon Park, Yura, Kwak Dong-Yeon "Radio Romance" Dizisinin Kadrosuna Katıldı
  • Maysa
  • 19-12-2017, 13:31

Yaklaşan "Radio Romance" dizisi oyuncu kadrosu ile göz doldurmaya devam ediyor!

19 Aralık’ta Yoon Park, 'Girl’s Day' grubundan Yura ve Kwak Dong-Yeon’un dizide yardımcı karakterleri canlandıracakları doğrulandı. Daha önce 'Highlight' grubundanYoon Doo-Joon ve Kim So-Hyun’un dizide başrol karakteri canlandıracağı, "Produce 101 Season 2" programının eski yarışmacısı Lee Euiwoong’un da dizide rol alacağı açıklanmıştı.

Dizi, ünlü bir top starın (Yoon Doo-Joon) nasıl bir Radyo DJ’i haline geldiğini ve radyo yoluyla insanların nasıl iyileştiklerini anlatmaktadır. Ayrıca, dizide hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmediği bir radyo istasyonundaki heyecan ve aksiyon yüklü günlük faaliyetleri tasvir edecek.

Yoon Park dizide son derece yetenekli bir yapım direktörü olan Lee Kang karakterini canlandıracak. Yetenekli biri olmasına karşın çekilmez birisidir. Zor kişiliğinin yanı sıra altında çalışan personele karşı makul olmayan beklentileri ve en az yedi yardımcı yapımcıyı hastanelik etmesiyle ün yapmıştır. Lee Kang, 12 farklı Radyo DJ’yi ile çalıştıktan sonra Song Geu-Rim’e (Kim So-Hyun) hayır diyemeyeceği bir teklifte bulunur. Ji Su-Ho’yu (Yoon Doo-Joon) yönlendirmeyi başarırsa kendi programının başyazarı yapacak.

Yura dizide bir oyuncu olan Jin Tae-Ri karakterini canlandıracak. Eskiden Kore’nin en popüler ve top listelerinde her zaman yer alan bir oyuncuyken şimdilerde ise kariyerinde büyük bir düşüş yaşamaktadır. Hayranlarının desteğini giderek kaybetmekte ve herhangi bir yapımda yer almakta zorlanmaktadır. Kariyeri konusunda büyük bir endişeye düştüğü sıralarda Ji Su-Ho’nun (Yoon Doo-Joon) bir aile sırrını öğrenir. Bunu kariyerinde tekrar bir başlangıç yapmak için kullanmaya çalışır.

Kwak Dong-Yeon dizide bir psikiyatrist olan Jason karakterini canlandıracak. Ji Su-Ho’nun (Yoon Doo-Joon) lisede sınıf arkadaşı olan Jason onun dert ortağı ve kişisel psikiyatristidir.

Dizinin ilk bölümünün Ocak 2018’de yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: (1)