Park Hae-Jin ve Oh Yeon-Seo’nun Yer Aldığı "Cheese in the Trap" Filminin İlk Fragmanı Yayımlandı
  • alie
  • 13-02-2018, 13:23

Popüler "Cheese in the Trap" webtoon’un film versiyonunun ilk fragmanı yayımlandı.

Filmin ana kadrosunda Park Hae-Jin, Oh Yeon-Seo, Park Ki-Woong ve Yu In-Young yer almaktadır.

Film, üniversitede okuyan Hong-Seol (Oh Yeon-Seo) ile onun sunbaeyi Yoo-Jung (Park Hae-Jin) arasındaki hassas ilişkiyi konu almaktadır.

Park Hae-Jin filmde bir üniversite öğrencisi olan Yoo-Jung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, iyi görünüme sahip, iyi notlar alan, atletik ve nazik bir kişiliğe sahiptir. Ancak bütün bu iyi yanlarının altında korkunç tarafı gizlenmektedir. Oh Yeon-Seo filmde tipik bir üniversite öğrencisi olan Hong-Seol karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Yoo-Jung (Park Hae-Jin) ile tanıştıktan sonra hayatında büyük bir değişim yaşar. Park Ki-Woong filmde bir zamanlar piyano dahisi olarak anılan Baek In-Ho karakterini canlandırmaktadır. Yu In-Young filmde Baek In-Ho'nun (Park Ki-Woong) ablası olan Baek In-Ha karakterini canlandırmaktadır.Sandara Park filmde Hong-Seol'un (Oh Yeon-Seo) en yakın arkadaşı olan Jang Bo-Ra karakterini canlandırmaktadır. Kim Hyun-Jin filmde bir üniversite öğrencisi olan Kwon Eun-Taek karakterini canlandırmaktadır. O, Hong-Seol (Oh Yeon-Seo) ve Jang Bo-Ra'nın (Sandara Park) arkadaşıdır.

Ayrıca 2016 yılında webtoonun "Cheese in the Trap" dizi versiyonu yayımlanmıştı.

Filmin 'Beyaz Gün' (Kore’de her yıl 14 Mart’ta erkekler kadınlara kurabiye, çikolata veya film bileti hediye eder. Bir nevi Asya’nın sevgililer günüdür.) olarak adlandırdığı 14 Mart 2018 tarihinde Güney Kore’de gösterime girmesi planlanılıyor.

 

Kaynak: (1)