Jang Keun-Suk ve Han Ye-Ri’nin Yer Aldığı "Switch: Change the World" Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı
  • alie
  • 2-03-2018, 13:53

Başrollerini Jang Keun-Suk ve Han Ye-Ri’nin paylaştığı SBS’in yeni "Switch: Change the World" dizisinin ilk fragmanı yayımlandı.

Dizi, peşin hükümlü ve yozlaşmış savcıların cezalandıramadığı suçluları dolandırarak para cezasına mahkûm eden bir dolandırıcının (Jang Keun-Suk) etrafında dönmektedir.

Jang Keun-Suk dizide iki farklı karakteri canlandırmaktadır. Canlandırdığı karakterlerden biri dolandırıcı olan Sa Do-Chan’dır. Baro sınavlarından geçecek kadar zeki olmasına rağmen savcı olamamıştır. Savcı olamasa da kendi bildiği yolla adaleti sağlamaya çalışmaktadır. Diğer canlandırdığı karakter bir savcı olan Baek Joon-Soo’dur. Hukukun üstünlüğünü savunmaktadır. Han Ye-Ri dizide bir savcı olan Oh Ha-Ra karakterini canlandırmaktadır. Düşük gelirli bir aileden gelmektedir. Bir kadın olmaktan kaynaklanan toplumsal engelleri aşıp kendi yeteneği ve çabası ile bir savcı olmuştur. Enerjik bir kişiliğe ve keskin bir zekaya sahiptir.

Ayrıca dizinin yardımcı oyuncu kadrosunda Jung Woong-In, Lee Jung-Kil, Jo Hee-Bong, Choi Jae-Won ve Kim Seo-Ra gibi oyuncular yer almaktadır.

Dizinin senaristliğini "The Suspicious Housekeeper" dizisini kaleme alan Baek Woon-Chul yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 28 Mart’ta yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1)