Min Nam-Koong ve Hwang Jung-Eum’un Yer Aldığı "The Undateables" Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı

Başrollerinde Min Nam-Koong ve Hwang Jung-Eum’un rol aldığı romantik-komedi türündeki "The Undateables" dizisinin ilk fragmanı yayımlandı.

Dizinin daha önceki adı "Handsome Guy and Jung-Eum" ve dizinin İngilizce adı "The Undateables" olarak değiştirildi.

Dizi, aşkı tamamen çözdüğüne inanan bir adamla (Min Nam-Koong) hayatının merkezini aşk üzerine kurmuş bir kadının (Hwang Jung-Eum) arasındaki romantik hikâyeyi anlatmaktadır. Adam ve kadın tamamen zıt karakterlere sahiptir. Adam kendini bir aşk gurusu olarak görmektedir. Kadının ise en büyük hayali âşık olduğu bir adam ile evlenmektir.

Yayımlanan fragman, Jung-Eum karakterini canlandıran Hwang Jung-Eum’un şu sözleri ile başlamaktadır: "Bir romantik ilişkide önemli olan şey nedir? Samimiyet. Sevgi dolu samimi bir kalp."

Ardından sahnede Hoon-Nam karakterini canlandıran Min Nam-Koong belirir ve Jung-Eum’un sözlerine karşılık olarak şunları söyler: "Samimiyet? Hayır, romantik bir ilişki yetenek ile ilgilidir. Romantik bir ilişki, her iki tarafında yetenekleri eşleştiği zaman başlayan bir işletme gibidir."

Jung-Eum bu düşünceye karşı çıkar ve onu kenara iterek alaycı bir şekilde, "Anlaşılan elimizde etkileyici bir aşk uzmanı var. Affedersiniz, daha önce hiç kimseyle çıkmadınız değil mi?" der. Sorusuna yanıt olarak Hoon-Nam, "Neden her seferinde âşık olunur. Bunların hepsi sadece acı çekmene neden olur." der. Aralarında bir itişme başlar ve fragmanın bitiminde Jung-Eum, çıkma konusunda deneyimi olmadığını anladığı Hoon-Nam’a alaycı şekilde şunları söyler: "Sadece yüzüne bakarak bile romantik ilişkileri kitaplardan öğrendiğini söyleyebilirim."

Dizinin ilk bölümünün 23 Mayıs’ta yayımlanması planlanılıyor.



Kaynak: (1), (2)