Park Min-Young Romantik-Komedi Türündeki Yeni Bir Dizide Rol Alabilir

Park Min-Young "Her Private Life" adlı yeni bir dizide kadın başrol karakteri canlandırabilir.

5 Aralık’ta, oyuncunun ajansı Namoo Actors, Park Min-Young’ın diziden teklif aldığını ve teklifi gözden geçirdiğini doğruladı.

Dizi, Kim Sung-Yeon’un tarafından kaleme alınan "Noona Paen Datkom" adlı bir web romandan uyarlama olacak.

"Her Private Life", bir idol fangirl ve bu fangirl'e âşık olan iki adam adamın etrafında dönecek.

Park Min-Young eğer teklifi kabul ederse dizide, bir restoran işleten Jo A-Ra karakterini canlandıracak. 'Shooting Stars' adlı bir grubun fan sitesinin yöneticiliğini yapmaktadır ve grubun üyesi olan Min-Joon’un büyük bir hayranıdır. Bir gün, Min-Joon’un abisi Min-Hyun’un çalıştığı restoran şirketinden ayrıldığını duyar ve kardeşi hakkında daha fazla bilgi edinmek için onu işlettiği restorana yönetici olarak işe alır. İş yerinde, Min-Hyun ile vakit geçirdikçe ondan hoşlanmaya başlar. Bu arada Min-Hyun, A-Ra’nın yöneticiliğini yaptığı fan sitesinde 'Jjooni Lover' takma adı ile A-Ra’yla konuşmaya başlar. A-Ra, 'Jjooni Lover'ın gerçek kimliğinden bir haberdir. Min-Hyun da zaman geçtikçe A-Ra’dan hoşlanmaya başlar. Ancak Min-Hyun, A-Ra’nın Min-Joon’dan hoşlandığını düşünmektedir.

Başka bir kaynakta ise ana karakter, Sung Duk-Mi olarak geçmektedir. Duk-Mi, 'g.o.d' adlı bir grubun üyesi olan Yoon Kye-Sang’ın yaklaşık 20 yıldır büyük bir hayranıdır. Bir idol hayranı olduğunu gizleyen Duk-Mi, bir sanat müzesinin kıdemli idarecisidir. Onun gizli hayatı, yeni müdür Ryan Gold ile ortaya çıkma riski altına girer. (Editörden Not: Gerçek hayatta 'g.o.d' adlı bir grup 1999 yılında çıkışını yapmıştır ve aynı zamanda bir oyuncu olan Yoon Kye-Sang bu grubun bir üyesidir.)

Dizinin ilk bölümünün 2019 yılının ilk başlarında yayımlanması planlanılıyor ve dizinin tvN ekranlarında yayımlanması için görüşmeler yapılmaktadır.

Kaynak: (1), (2)