"Beautiful World" Dizinin Yeni Bir Fragmanı ve Yeni Bir Afişi Yayımlandı
  • Maysa
  • 26-03-2019, 13:53

Ana kadrosunda Park Hee-Soon, Choo Ja-Hyun, Oh Man-Seok, Cho Yeo-Jung, Nam Da-Reum ve Kim Hwan-Hee’nin yer aldığı "Beautiful World" dizisinin dördüncü fragmanı ve ana afişi yayımlandı.

Dizi, iki farklı ailenin etrafında dönmektedir. Park Moo-Jin (Park Hee-Soon) ve Kang In-Ha (Choo Ja-Hyun) çiftinin oğlu (Nam Da-Reum), okulda uğradığı zorbalıktan dolayı ağır bir şekilde yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Bunun üzerine, Park Moo-Jin ve Kang In-Ha çifti, okulda yaşanan bu zorbalığı ortaya çıkarmaya çalışır. Zengin olan Oh Jin-Pyo (Oh Man-Seok) ve Seo Eun-Joo (Cho Yeo-Jung) çiftinin oğlu (Seo Dong-Hyun) okulda başını bir belaya sokar. Bunun üzerine, Oh Jin-Pyo ve Seo Eun-Joo çifti, bu olayı örtbas etmeye çalışır.

Yayımlanan afişte, afiş renkliyken sadece Nam Da-Reum’un siyah-beyaz olması dikkat çekmektedir ve afişin sloganı olarak şunlar yazmaktadır: "Biz içtenlikle yalvarıyoruz. Oğlumuzun uyanması ve gerçeği açıklaması için."

Dizinin yönetmen koltuğunda Park Chan-Hong oturmaktadır. Dizinin senaristliğini Kim Ji-Woo yapmaktadır. Yönetmen Park Chan-Hong ve Senarist Kim Ji-Woo, daha önce "Memory" ve "Shark" gibi birçok dizide beraber çalışmıştır.

Dizinin ilk bölümü 5 Nisan’da yayımlanacak.

Kaynak: (1)