"Arthdal Chronicles" Dizisinin Karakter Afişleri ve Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı
  • Maysa
  • 25-05-2019, 12:36

tvN'in "Arthdal Chronicles" adlı dizisinin dört karakter afişi ve ana fragmanı yayımlandı.

Dizi, Antik Çağ döneminde, Arthdal adlı kurgusal bir diyarda geçmektedir. Bir gün, kaderinde Arthdal’ın sonunu getirmek olan bir çocuk (Song Joong-Ki) dünyaya gelir.

Eun-Sum karakterini canlandıran Song Joong-Ki'nin karakter afişinde şunlar yazmaktadır: "Gökyüzünün altında var olan en büyük hayali düşleyen Arthdal’ın yabancısı."

Ta-Gon karakterini canlandıran Jang Dong-Gun'un karakter afişinde şunlar yazmaktadır: "Gökyüzünün altında var olan en sert hayali düşleyen Arthdal’ın yöneticisi."

Tan-Ya karakterini canlandıran Kim Ji-Won'un karakter afişinde şunlar yazmaktadır: "Gökyüzünün altında var olan en aydınlık hayali düşleyen kehanetin çocuğu."

Taealha karakterini canlandıran Kim Ok-Vin'in karakter afişinde şunlar yazmaktadır: "Gökyüzünün altında var olan en tehlikeli hayali düşleyen hırslı bir politikacı."

Dizinin yönetmen koltuğunda "My Mister",  "Signal", "Misaeng", "Monstar"  ve "Sungkyunkwan Scandal" dizilerinin yönetmenliğini yapmış olan Kim Won-Suk oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Six Flying Dragons", "Tree With Deep Roots" ve "The Great Queen Seondeok" (TRT1 ekranlarında yayımlanan "Muhteşem Kraliçe") dizilerini beraber kaleme alan Kim Young-Hyun ve Park Sang-Yeon yapmaktadır. Ayrıca Kim Young-Hyun popüler "A Jewel in the Palace" (TRT1 ekranlarında yayımlanan "Saraydaki Mücevher") dizisinin de senaristidir.

Dizinin ilk bölümünün 1 Haziran'da yayımlanacak.

Kaynak: (1)