Jo Yoon-Hee ve Yoon Park Yeni Bir Dizide Birlikte Rol Alacak

Jo Yoon-Hee ve Yoon Park, KBS2’nun "Beautiful Love, Wonderful Life" ("Love is Beautiful, Life is Wonderful") adlı yeni dizisinde başrolü paylaşacak.

Dizi, mutluluk ve sevgi arayışında olan dört kişinin etrafında dönecek.

Jo Yoon-Hee dizide eskiden bir spiker olan Kim Seol-A karakterini canlandıracak. Hırslı bir kişiliğe sahiptir. Şimdi, bir şirketin CEO’su ile evlidir. Dışarıdan bakılınca hayatı insanlara çok çekici gibi gelse de aslında endişelerle dolu bir hayata sahiptir ve mutluluğu aramaktadır.

Yoon Park dizde bir mutfak şefi olan Moon Tae-Rang karakterini canlandıracak. Ailesinin en büyük çocuğudur ve ailesi tarafından evlat edinilmiştir. Hayatında sürekli zorluklarla karşılaşsa da ailesinin samimi sevgisi ve desteği ile bu zorlukları aşmaktadır.

Bu arada, dizinin ana kadrosunda yer alacak diğer oyuncular Oh Min-Seok ve Jo Woo-Ri’dir.

Oh Min-Seok dizide Kim Seol-A’nın (Jo Yoon-Hee) kocası olan Do Jin-Woo karakterini canlandıracak. Varlıklı bir aileye sahiptir ve büyük bir şirketin CEO’sudur.

Jo Woo-Ri dizide Moon Tae-Rang’ın (Yoon Park) küçük kız kardeşi olan Moon Hae-Rang karakterini canlandıracak. Do Jin-Woo’nun (Oh Min-Seok) sekreteridir. Birçok sırrı olan gizemli bir karaktere sahiptir.

Kim Mi-Sook, Jung Won-Joong, Na Young-Hee, Seol In-Ah, 'CLC' grubundan Eunbin, Kim Jae-Young ve Ryu Ui-Hyun'in daha önce dizinin kadrosunda yer alacağı doğrulanmıştı.

Dizinin senaristliğini "Should We Kiss First", "I Have a Lover" ve "Scandal: A Shocking and Wrongful Incident" dizilerini kaleme alan Bae Yoo-Mi yapmaktadır. Daha önce, Jo Yoon-Hee ve Senarist Bae Yoo-Mi "Scandal: A Shocking and Wrongful Incident" dizisinde beraber çalışmıştı.

Dizinin ilk bölümünün bu yılın Eylül ayında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1), (2)