"Graceful Family" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı ve İlk Afişi Yayımlandı
  • Maysa
  • 23-07-2019, 13:09

Ana kadrosunda Lim Soo-Hyang, Lee Jang-Woo, Bae Jong-Ok ve Lee Gyu-Han’ın yer aldığı, MBN’in "Graceful Family" adlı yeni dizisinin ikinci fragmanı ve ilk afişi yayımlandı.

Dizi, 15 yıl önce cinayete kurban giden annesinin ölümünü araştıran Mo Seok-Hee (Lim Soo-Hyang) ve ona bu araştırmada yardım eden Avukat Heo Yoon-Do’nun (Lee Jang-Woo) etrafında dönmektedir.

Yayımlanan afişin sloganı olarak şunlar yazmaktadır: "15 yıl önceki o gün... konuşamadığımız bir sır..."

Lim Soo-Hyang dizide varlıklı bir aileye sahip olan Mo Seok-Hee karakterini canlandırmaktadır. Babası, büyük bir şirket olan MC Group’un sahibidir ve ailesinin tek çocuğudur. 

Lee Jang-Woo dizide bir avukat olan Heo Yoon-Do karakterini canlandırmaktadır. Bir ofisi bile yoktur. Küçük bir mahalledeki bir restoranı ofisi olarak kullanır ve bu mahalledeki sakinlerin küçük problemlerini çözer. Bir gün, MC Group’un idaresindeki The TOP adlı bir hukuk firmasına girme şansı elde eder.

Bae Jong-Ok dizide The TOP adlı bir hukuk firmasının başkanı olan Han Je-Kook karakterini canlandırmaktadır. The TOP ekibi olarak MC Group’un yolsuzluklarını ve yasa dışı eylemlerini örtbas etmekle görevlidir.

Dizinin yönetmen koltuğunda "My Little Baby" ve "Can Love Become Money" dizilerinin yönetmeni Han Chul-Soo oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "The Blade and Petal" dizisini kaleme alan Kwon Min-Soo yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümü 21 Ağustos’ta yayımlanacak.

Kaynak: (1)