- Rüzgar Esintisi
- 18-09-2019, 13:15
Shin Ye-Eun'un, KBS2’un "Welcome" adlı yeni dizisinde kadın başrol karakteri canlandıracağı kesinleşti.
Daha önce, Shin Ye-Eun’un söz konusu dizide rol alacağı bir haber kuruluşu tarafından açıklanmış ancak doğrulanmamıştı. Shin Ye-Eun kendi ağızından dizide yer alacağını doğruladı.
Bir webtoondan uyarlama olan dram-romantik-fantastik türündeki dizi, insana dönüşebilen bir kedi ve onun sahibi etrafında dönmektedir. Oldukça zor zamanlar geçirmekte olan Sol-A, sokakta bulduğu bir kediyi (L) evine getirir. Evini açtığı kedi sayesinde yaralı kalbi iyileşmeye başlar.
Shin Ye-Eun dizide Hong-Jo’nun (L) sahibi olan Kim Sol-Ah karakterini canlandıracak. 20’lilerinde olan genç bir kızdır. İnsanları seven ve etrafındakileri korumak için elinden geleni yapan birisidir. Ancak, babası ve karşılıksız sevdiği adam da dâhil olmak üzere çevresindeki insanlar onu derinden yaralamıştır. Bu yüzden, kalbinin kapılarını herkese kapamıştır. Hayali bir webtoon sanatçısı olmaktır ve bir görsel tasarım şirketinde yeni işe girmiştir.
Dizinin yönetmen koltuğunda "House of Bluebird" ve "Big" dizilerinin yönetmeni Ji Byung-Hyun oturmaktadır. Webroonu diziye "Marriage Not Dating" ve "Introvert Boss" dizilerini kaleme alan Joo Hwa-Mi uyarlayacak.
Dizinin ilk bölümünün önümüzdeki yılın Mart ayında yayımlanması planlanılıyor.