"The Lies Within" Dizisinin Uzun Fragmanı Yayımlandı

Başrollerini Lee Min-Ki ve Lee Yoo-Young’un paylaştığı, OCN’in "The Lies Within" adlı yeni dizisinin 5 dakikalık fragmanı yayımlandı.

Dizi, meydana gelen bir dizi olayın perde arkasını gün yüzüne çıkarmaya çalışan Kim Seo-Hee (Lee Yoo-Young) ile ona yardım eden bir dedektifin (Lee Min-Ki) etrafında dönmektedir. Seo-Hee’nin babası trafik kazasında hayatını kaybeder ve hemen ardından kocası ortadan kaybolur. Davaya atanan dedektif ile birlikte olaydaki komployu gün yüzüne çıkarmaya çalışır.

Lee Min-Ki dizide bir dedektif olan Jo Tae-Sik karakterini canlandırmaktadır. Dışarıdan bakınca soğuk biri gibi görünmesine karşın aslında oldukça sevecen ve cesur birisidir. Bir zamanlar suçluları yakalamakta oldukça yetenekli bir dedektifken şimdilerde sakin ve huzurlu bir hayatın hayalini kurmaktadır. Bu nedenle, küçük bir köydeki karakola tayinini ister. Ancak trafik kazasında hayatını kaybeden bir milletvekilinin davasına atanır. Bu trafik kazasında şüpheli şeyler olduğunu fark eder. Derken ölen milletvekilinin damadı ortadan kaybolur.

Lee Yoo-Young dizide trafik kazasında ölen milletvekilinin kızı olan Kim Seo-Hee karakterini canlandırmaktadır. Kocası ile her iki tarafın ailesinin çıkarları için evlenmiştir ve mutlu bir evlilikleri yoktur. Babasının ölümünün arkasındaki gerçeği bulmak ve kayıp kocasını kurtarmak için milletvekili olur.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Heart to Heart", "Cheese in the Trap" ve "Argon" dizilerinin yönetmeni Lee Yoon-Jung oturmaktadır. Ayrıca dizinin yapımcılığını birçok başarılı yapıma imza atan Studio Dragon yapım şirketi üstlenmiştir.

Dizinin ilk bölümü 12 Ekim’de yayımlanacak.

Kaynak: (1)