Lee Joon-Gi ve Moon Chae-Won Yeni Bir Dizide Birlikte Rol Alacak

Lee Joon-Gi ve Moon Chae-Won, tvN’in "The Flower of Evil" adlı yeni dizisinde başrolü paylaşacak.

Dizi, karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam ile o adamın peşine düşen bir dedektifin etrafında dönmektedir.

Lee Joon-Gi dizide başka birinin kimliği altında yaşayan Baek Hee-Sung karakterini canlandıracak. Evli bir çocuk babasıdır. Kendini eşine ve çocuğuna adamış ve sahip olduğu şeylerden dolayı son derece mutlu biri gibi görünmektedir. Ancak, aslında mutluluk, üzüntü, saygı, hayranlık, empati veya suçluluk gibi duyguları hissedememektedir.

Moon Chae-Won dizide Baek Hee-Sung’un eşi olan Cha Ji-Won karakteri canlandıracak. Bir suç dedektifdir. Minyon yapısı ve çocuksu yüzü ile ilk bakışta suçlularla nasıl başa çıkıp çıkamayacağına dair şüpheler doğursa da meraklı kişiliği sayesinde tehlikeli durumlarda dahi korkmak yerine keyif alır ve agresif suçlularla başa çıkabilmektedir. Bir gün, kocasının geçmişini araştırmaya başlar.

Lee Joon-Gi ve Moon Chae-Won daha önce, "Criminal Minds" dizisinde birlikte rol almıştı.

Dizinin yönetmen koltuğunda, "My Beautiful Bride", "On the Way to the Airport", "Chicago Typewriter", "Mother" ve "Confession" dizilerinin yönetmeni  Kim Cheol-Kyu oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümü, bu yılın Haziran ayında yayımlanacak.

Kaynak: (1), (2)