''One the Woman'' Dizisinin Ana Oyuncu Kadrosu Kesinleşti

 ''One the Woman'' dizisinin ana oyuncu kadrosu kesinleşti. Dizinin başrollerini Honey Lee ve Lee Sang Yoon paylaşacak.

Dizi, hafızasını kaybeden ve ona tıpatıp benzeyen muhafazakar bir chaebol geliniyle hayatlarını değiştirdikten sonra anılarını bulmaya çalışan bir kadın hakkında romantik-komedi draması olacak. 

 Jo Yeon Joo (Honey Lee) bir savcı ve gangsterin tek kızıdır. Kendisine çok benzeyen bir şüpheliyi kovalarken gizemli bir araba kazası geçirir. Uyandığında hayatı, finans dünyasının ilk 20'sinde yer alan bir chaebol'ün en küçük kızınınkiyle değiş tokuş edilmiştir. Kadın aynı zamanda Kore'nin önde gelen gruplarından biri olan BK Group'un gelinidir. 

 Han Seung Wook (Lee Sang Yoon), ilk aşkı hakkında hala saf hisleri olan bir chaeboldür. Miras mücadelesi yoluyla paranın ve gücün soğukkanlılığını hissettiği için Kore'den ayrılmış olsa da, babasının onursuz ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için tekrar geri döner. Bu süreçte ilk aşkıyla yeniden tanışır ve kendisine verilenleri artık kaybetmemek için çabalar.   

Honey Lee, aynı zamanda chaebol gelini Kang Mi Na ve kadın savcı Jo Yeon Joo olarak iki rol üstlenecek.

17 Eylül'de yayınlanması planlanan dizi SBS aracılığıyla ekranlara gelecek ve 16 bölüm olacak. Dizinin yönetmenliğini Choi Young Hoon yapacak ve Kim Yoon senaryo üzerinde çalışacak.