''Sweet Home'' Dizisinin İkinci Sezonu Çekilecek

''Sweet Home'' 
Dizisi ikinci sezonuyla geri dönecek. Aynı adlı Webtoon'dan uyarlanan gerilim, fantastik/bilimkurgu türündeki dizinin ilk sezonu büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılanmıştı. 

9 Temmuz'da endüstri temsilcileri, dizinin Song KangLee Jin-Wook ve Lee Si-Young dahil olmak üzere ana oyuncu kadrosuyla aralık ayında ikinci bir sezonun çekimlerine başlayacağını bildirdi. Raporlara göre yeni sezon 2022 yılında yayınlanacak.

Aynı zamanda Netflix, “Sweet Home'' dizisinin 2. Sezonunun yapımıyla ilgili detayların henüz kesinleşmediğini bildirdi.

Dizi, yeni bir apartmana taşındıktan sonra etrafındaki insanların canavarlara dönüşmesiyle korkunç olaylar yaşayan yalnız bir lise öğrencisinin etrafında dönmekteydi. İlk sezonda izole edilmiş bir alanda, canavarlar ile mücadele eden bir grubun etrafında gelişen olayları izlemiştik. Ancak sezonun sonuna doğru grup apartmandan çıkmayı başarmıştı. Bu yüzden ikinci sezonda ne olacağı merak konusu.

Dizinin yönetmenliğini ''Dream High'',  ''Mr. Sunshine'', ''Goblin'', ''Descendants of the Sun'' gibi hit dizilerin yönetmeni Lee Eung Bok yapmıştı. Bu sebepten dolayı ikinci sezonunun yönetmenliğini kimin yapacağı da merak edilen diğer bir konu.

Dizinin ikinci sezonu için heyecanlı mısınız?