''Cleaning Up'' Dizisinde Jeon So Min Yer Alabilir

''Cleaning Up'' Dizisinde Jeon So Min, Yeom Jung Ah ve Yeom Hye Ran ile birlikte çalışabilir. 

Dizi, kendini bir anda finansın karanlık dünyasında bulan bir hizmetçinin hikayesini anlatacak. Bir finans şirketindeki temizlik çalışanları, içeriden birilerinin konuşmasına kulak misafiri olduktan sonra finansın karanlık dünyasına dalarlar.
 
Jeon So Min'e canlandırması için Ahn In Kyung adındaki bir temizlikçi rolü teklif edildi.

Yum Jung Ah, çarpıcı görünüme sahip bir temizlikçi olan Eo Young Mi karakterini canlandıracak. Eski püskü hayatına rağmen, arzu ve zarafetle dolu biridir.

Yeom Hye Ran, temizlik görevlisi Meng Soo Ja rolünü üstlenecek. Çok şüpheli biri olmasına ve insanlardan nefret etmesine rağmen dışarıdan oldukça nazik ve arkadaş canlısı biri olarak görünmektedir. Sadece geçimini sağlamak için kendisine fayda sağlayan insanlarla ilgilenmektedir. 

Aynı adı taşıyan bir İngiliz dizisine dayanan 'Cleanin Up'ın Kore versiyonu, ''Return'' dizisinin senaristi Choi Kyung Min tarafından yazılacak. Bu yılın ikinci yarısında çekimlerine başlanılması planlanan dizinin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağı gibi diğer yapım detayları henüz netleşmedi. Ancak dram türündeki dizinin önümüzdeki yıl yayınlanması bekleniyor. Ayrıca oyuncu Jeon So Min, bu yılın ekim ayında yayınlanması beklenen Channel A dizisi ''Show Window''un ana oyuncu kadrosunda yer alıyor.



Dizi hakkında ne düşünüyorsunuz?