''Yumi's Cells'' Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

''Yumi's Cells'' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kim Go-EunAhn Bo-HyunLee Yoo-Bi ve Jinyoung gibi isimlerin yer aldığı dizi romantik-komedi türünde olacak.

Dizi, Yu-Mi (Kim Go-Eun) adındaki sıradan bir ofis çalışanının hikayesine odaklanıyor. Drama, Yu-Mi'nin kafasındaki birçok beyin hücresinin her düşüncesini, hissini ve hareketlerini kontrol etmesini anlatacak. Yu-Mi'nin aşk hücresi, başarısız bir ilişkinin şokunun ardından komaya girmiştir, bu yüzden diğer hücreleri aşk hücresini uyandırmak için çok çalışmaktadır.

Kim Go-Eun dizide sıradan bir ofis çalışanı olan Yu-Mi karakterini canlandıracak. Her günü diğerinin bir benzeri olan sıkıcı hayatından oldukça sıkılmıştır. Bu yüzden tatlı ve sıcak bir romantizm bulmanın hayaliyle yaşamaktadır. Bir gün kalbinin delice atmasını sağlayan biriyle karşılaştığında beyin hücreleri şehri çılgına döner. 

Ahn Bo-Hyun dizide oyun geliştiricisi Go Woong karakterini canlandırıyor. Basit bir ''evet veya hayır'' algoritmasıyla düşünen Woong, duygusal konuşamasa da basit ve dürüst kişiliği sayesinde Yu-Mi'nin aşk hücrelerini uyandıracak kişidir.

Aynı adlı bir Webtoon'dan uyarlanan dizi birden fazla sezon olarak yayınlanacak. Aynı zamanda dizi canlı aksiyon ve 3D animasyonu birleştiren ilk Kore draması olurken, 14 bölüm olacak şekilde 17 Eylül'de tvN aracılığıyla yayınlanacak. Yayınlanan ilgi çekici fragman Yumi'nin günlük yaşamında onu destekleyen hücrelerinin sevimli yanlarını gösteriyor. Yumi, Goo Woong'dan "Buluşalım mı?" diye soran bir mesaj aldığında okuduğu webtoona ara veriyor ve hücrelerin heyecanlı tezahüratları arasında hazırlanmak için harekete geçiyor.

Fragman

 



Kaynak (1)