Lee Kwang Soo, Oyunculuğa Dönüşünü ve Tedavisine Odaklanmasını Konuştu!
  • rumi
  • 31-08-2021, 22:31
Lee Kwang Soo kısa süre önce yaklaşmakta olan “Sinkhole” filmini tanıtmak için Sports Chosun ile bir röportaja katıldı.

Sinkhole” 11 yıl boyunca kendi evini satın almak için para biriktiren ve evin bir dakikadan daha kısa sürede bir düdende kaybolmasını konu alan bir komedi/felaket filmi. Filmde Kim Sung Kyun, Cha Seung WonKim Hye Joon gibi isimler ve daha fazlası yer alıyor. Filmin geçen yıl vizyona girmesi gerekiyordu, ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelendi.

Lee Kwang Soo, “Filmin geçen yıl gösterime girmesi gerekiyordu ama durumlar iyi olmadığı için ertelendi. Bence bu dönemde film galası yapabilmemiz bile minnettar olmamız gereken bir şey. Gerçi filmi tanıtması zordu. Çünkü insanlara şu anda sinemaya gitmelerini söylerken dikkatli olmak istiyoruz. Ama şu zamanlar için filmin iyi olacağını düşünüyorum. İnsanların krizleri birlikte aşmaları konusunda umut verici bir mesajı var, bu yüzden insanların umut dolu hissedebileceğini ve bundan bir güç duygusu kazanabileceğini düşünüyorum.”

Oyuncularla olan kimyası hakkında, “Özellikle 
Cha Seung Won'a gerçekten minnettarım. En büyüğümüz ve en kıdemlimiz olmasına rağmen setteki ortamı gerçekten rahatlattı ve önce o bize yaklaştı. Onun sayesinde setteki tüm oyuncular ve yapım ekibi çekimleri eğlenceli bir şekilde tamamlayabildi.” Şunları da ekledi, “Bu filmi çekerken kimyanın önemini öğrendim. Böyle harika meslektaşlar sayesinde, filmi çekmek aile ile vakit geçirmek gibiydi. Onlar sayesinde, denemek istediğim oyunculuk tarzıyla rol yapabildim.”

Aktör ayak bileği yaralanmasından da bahsetti. Geçen yıl bir araba kazasında sağ ayak bileğini kırdı ve yaralanmanın devam etmesi, on yıldan fazla bir süre yer aldığı program “Running Man”den temelli olarak çıkmasına neden oldu. “Promosyonlara uzun bir ara vermeyeceğim. Önümüzdeki hafta metal pimleri çıkarmak için ameliyat olacağım ve rehabilitasyon göreceğim. Bunlar günlük hayatımı etkileyeceği boyutta değil. Daha önce rehabilitasyon konusunda biraz tembeldim ama bu sefer iyileşmeye odaklanacağım.”

Birçok kişi Lee Kwang Soo'nun "Running Man"den ayrılışını "gerçek işi" olan oyunculuğa geri dönmek olarak nitelendirdi, ancak Lee Kwang Soo, "Bundan emin değilim. Sanırım eskisi gibiyim. 'Gerçek işime' geri dönmek konusunda bir baskı hissetmiyorum. "Running Man"de yer aldığım zamandan, çıktığım zamana kadar değişen hiçbir şey yok. "Running Man"de olmadığım için tamamen farklı bir yanımı gösterme konusunda da bir baskı hissetmiyorum. Şimdiye kadar yaptığım gibi devam etmek ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.”



Lee Kwang Soo kısa süre önce “Running Man” oyuncu arkadaşı Kim Jong Kook'un kalıcı olarak yer aldığı “My Little Old Boy”da konuk olarak çıkmıştı. "Bölüm yayınlanmadan önce bile Kim Jong Kook'u aradım ve önceden özür diledim" dedi. “Ona şunu ve şunu söylediğimi ve bölüm ön izlemesinin bu şekilde kesilmesine rağmen aslında o kadar ileri gitmediğimi açıkladım. Bölüm yayınlanmadan önce ondan özür diledim. Ama kişiliği hakkında ne düşündüğümü zaten biliyor, bu yüzden bundan o kadar rahatsız olmadı.”

“Running Man”deki komedi imajının aksine Lee Kwang Soo gerçekten komik bir kişiliğe sahip olmadığını paylaştı. "Aslında çok konuşan biri değilim" dedi. "Biriyle ilk kez tanıştığımda, benim komik, dürüst ve açık sözlü olmamı bekledikleri için hayal kırıklığına uğradıkları zamanlar oluyor. Geçmişte bununla ilgili çok fazla endişe ve stres yaşadım. Ama şimdi olgunlaştım ve kendimle eskisinden daha barışığım. Başkalarıyla daha rahat konuşabiliyorum. Geçmişte insanlarla iletişim kurarken çok dikkatliydim ama şimdi bunun diğer insanları rahatsız ettiğini anlıyorum, bu yüzden daha rahat olmaya çalışıyorum.”


Gelecekte “Running Man”e konuk olup olmayacağı sorulduğunda, “Komik olacağını düşünüyorum ama aynı zamanda gerçekten garip hissettireceğini de düşünüyorum. Tabii ki hepsini tekrar görmek çok hoş olurdu, memlekete dönmek gibi... Ama bilmiyorum. Kelimelerle ifade etmek zor. Üye olarak değil de misafir olarak dönsem çok farklı hissettireceğini düşünüyorum.”

Lee Kwang Soo, 31 Aralık 2018'den beri aktris Lee Sun Bin ile halkın da bildiği bir ilişki içinde. Geçmişte, aktör ilişkisini halkın bilmesi konusunda baskı hissettiğinden bahsetmişti ve görüşmeci Lee Sun Bin'i gündeme getirdiğinde, dürüstçe şunları dile getirdi, "Hala aynı hissediyorum." Ancak şunları ekledi, "Diğer insanların yaptığı gibi normal bir şekilde çıkıyoruz. İstesek dışarıda buluşamayız değil. Gidip birlikte güzel yemekler yiyoruz ve mutluyuz.”









- Running Man belki en başından beri değil ama uzun süredir takip ettiğim ve sevdiğim bir program. Kwangsoo çıkmasını en çok istemeyeceğim üyelerden birisiydi. Ama gelecekteki oyunculuklarını da oldukça merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz röportaj hakkında?

Kaynak (1) (2) (3) (4) (5) (6)