Netizenler Song Hye Gyo ve Lee Do Hyun'un "The Glory" Dizisinde Rol Alacak Olması Hakkında Konuşuyor

BaşlıkSong Hye Gyo sonraki dramasında Lee Do Hyun ile birlikte .. çekimler gelecek yıl başlıyor

Kaynak : Insight + Insight Instagram üzerinden

1. [+516] Diziyi henüz izlemedim ama zaten izlemiş gibiyim

2. [+486] Kim Taeri de iyi bir seçim olurdu.. ne talihsizlik..

3. [+351] Bu kadar sık ortaya çıkarsa insanlar ondan sıkılacak... ㅠㅠ

4. [+261] "Do Hyun'umuza dokunmayın" gibi yorumlar yazmazsanız iyi olur

5. [+476] Oyunculuğu hep aynı~ aynı tip karakterlerle

6. [+378] Ondan bıktım, oyunculuğu hep aynı

7. [+704] Oyunculuğundan çok sıkıldım… bütün dizileri aynı drama gibi hissettiriyor

8. [+165] Onu 'All In'den beri seviyorum ama sürekli yavaş tempolu melodramlarda yer aldı, şimdi ise oyunculuğundan bıktım. Gong Hyo Jin her yeni dizide tarzını değiştiriyor, Song Hye Gyo'nun da artık yeni bir şeyler denemesi gerekiyor. Her zaman aynı melo veya romcomlarda yer aldı ve şimdi de aynı şekilde devam ediyor. Halkın artık standartları daha yüksek!!!

9. [+216] Bu sefer erkek başrole vurmasan iyi olur

10. [+145] Sanırım haklıyım, kendisinden en az 10 yaş küçük olmayan oyuncularla çalışmayı reddediyor ㅋㅋㅋㅋ

11. [+112] Yani Song Hye Gyo, birlikte çalışması için daha genç oyuncuları seçebileceği bu dizileri yapmak için kendi parasını kullanmıyor. Belli ki kendisi de en iyi isim, bu yüzden diğer seksi isimlerle de eşleşiyor...? Eminim her şeyi anlamışlardır. Song Hye Gyo rol aldığı oyuncularla çıksa bile onları onunla çıkmaya zorlamıyor. Tango yapmak için iki kişi gerekir ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ünlü olmak tüm bu varsayımlarla çok sinir bozucu olmalı..

12. [+201] Song Hye Gyo'nun özellikle yükselen erkek yıldızların olduğu dizileri seçtiğini düşünmüyorum. Dahası, bu erkek yıldızlar onunla çalışmanın isimlerini haritaya koyacağını biliyorlar, bu yüzden hepsi de onu arıyorlar... Ve dürüst olmak gerekirse, 'Descendants of the Sun'daki oyunculuğu için çok övgü aldı. Herkes 'Now, We Are Breaking Up'da bir ders kitabı okuduğunu düşünüyor, ancak karakterinin kendisi gerçekten çılgın oyunculuk becerileri gerektirmiyor ve aslında bir ders kitabından okuyormuş gibi görünmesi mantıklı. Aslında net diksiyonundan dolayı onu tercih ediyorum çünkü gerçekten her satırı duyabiliyorsunuz.


Siz ne düşünüyorsunuz?

The Glory dizisi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.