All That We Loved
4,3 / 5 | Oy Sayısı : 21
Dizinin Adı
All That We Loved | Love, Hara High School | 사랑, 하라고
Yönetmen
Kim Jin Sung
Senaryo
Kang Bo Ra
Yapımcı
TVING
Bölüm Sayısı
8
Gösterim Tarihi
5 Mayıs 2023
Dizi Türü
Arkadaşlık, Romantizm, Okul, Gençlik
Ülke
Güney Kore
Dil
Korece
Oyuncular
Sehun
(Go Yoo)
Jang Yeo Bin
(Han So Yeon)
Jo Joon Young
(Go Joon Hee)

All That We Loved Konusu:

Dizi, şartlar ne olursa olsun kolay kolay vazgeçmeyen 18 yaşındaki gençlerin sağlam dostluğunu ve derin aşk hikayelerini anlatmaktadır.


All That We Loved Karakterler: 

Oh Sehun dizide, Hara Lisesi'nin ikinci yılında 18 yaşında bir öğrenci olan Go Yoo karakterini canlandırmaktadır. Uzun olabilmek için başladığı basketbolda bir dahi olarak görülmektedir. Ayrıca, çalışmamasına rağmen en azından okulda ortalamayı yakalayabilen çekici bir öğrencidir. Flört etmek için oldukça meşguldür ve zamanının çoğunda Joon Hee'yi korur. Ancak bir gün böbreğini Joon Hee'ye bağışlar ve hücresel hafıza sendromu nedeniyle okulun bir numaralı öğrencisi So Yeon ile rakip olur.

Jo Joon Young dizide, okuldaki en iyi öğrenci olan Go Jun Hee karakterini canlandırmaktadır. Go Yoo sayesinde böbrek nakli olur. Bu şekilde zayıf vücudu iyileşir ancak hücresel hafıza sendromu ile Go Yoo ile benzer duygular hisseder.

Jang Yeo Bin dizide Han So Yeon karakterini canlandırmaktadır. Güzel olmasının yanı sıra not konusunda Go Jun Hee ile rekabet edecek kadar zeki bir transfer öğrencidir.

Diğer Oyuncular: 

Jeon Yeong In / Ahn Soon Tak
Yoo Yang Gon


All That We Loved Fragman: