Güncel Kore Dizilerinin Reytingleri

Güncel Kore Dizilerinin Reytingleri

Yeni dizi "Wonderful World" her bölümü ile izleyici sayısında artış yaşamaya devam ediyor. Başrollerinde Kim Nam Joo ve Cha Eun Woo'nun yer aldığı dizi 8 Mart'ta yayımlanan bölümü ile Nielsen Korea'ya göre ülke çapında ortalama yüzde 8,0 reyting aldı. Önceki günkü bölümüne göre yüzde 2,0 oranında artış kaydeden dizi şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranına ulaştı.

"Wonderful World" dizisi, küçük oğlunu trajik bir şekilde kaybeden bir kadın hakkında intikam dramasıdır. Oğlunu kaybettikten sonra derin bir acı içinde olan kadın, kanun suçluyu affettiğinde intikam almak için yemin eder.

Gizem ve romantizm türündeki dizi "Flex X Cop" son yayımlanan bölümüyle ülke çapında ortalama yüzde 8,3 reyting alarak ilk sırada yer almaya devam etti. Dizi, ulaşılamaz suçluları yakalamak için polisle el ele veren bir chaebol'ün yolculuğunu anlatmaktadır. Hayatta her şeye sahip olan Jin Yi Soo, beklenmedik bir davaya bulaşır ve şiddet suçları ekibine katılmak zorunda kalır. 

Channel A'nın romantik dizisi "Between Him and Her" finalinden hemen önce yayımlanan bölümüyle ülke çapında ortalama yüzde 0,4 alarak reytinglerinde yükselme gösterdi. Dizi, uzun süredir birlikte olan bir çiftin tehdit altında olan ilişkilerini gerçekçi bir şekilde ele alıyor.

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom 

Kaynak ( 1 ) ( 2 ) ( 3 )