Yayımlanması Planlanan 7 Webtoon Tabanlı Dizi

1) Art of Girls

Min SeYoung'un kadın merkezli webtoon'u “Art of Girls”, Güney Kore'de kadın olmanın zorluklarını ele alırken sıklıkla karşılaşılan rahatsızlıklara değiniyor. Web draması uyarlaması Merry Christmas Productions tarafından yönetilecek. Ancak dizi hakkında diğer detaylar henüz belirlenmedi.

2) Dear X

Ban JiWoon'un aynı isimli webtoonundan uyarlanan dizi, ülkenin en iyi oyuncusu olarak tanınan Baek Ah Jin'in ve onun gerçek yüzünün çöküşünün hikayesini anlatıyor. Oyuncu seçimi ve yayın detayları açıklanmazken, projeyi yönetmen Yoo Ha'nın yöneteceği açıklandı. (guneykoresinemasi.com)


3) Secret Relationship

Secret Relationship dizisi, finansal zorlukların üstesinden gelmeye çalışan gayretli ama tutumlu bir çalışan olan DaOn'un hikayesini anlatıyor. Tutumlu alışkanlıkları iş arkadaşı SeongHyun tarafından sürekli olarak küçümsenir. Aralarındaki bu çatışma SeongHyun'un DaOn'un yoksul anne ve babasıyla karşılaşması ile son bulur. Böylelikle aralarında daha empatik bir ilişki başlar.


4) She's My Type

Rose Ong'un "Capturing Her Heart" adlı webtoonundan uyarlanan dizi, alışılmadık makyajı ve moda seçimleri nedeniyle alay konusu olan üniversite birinci sınıf öğrencisi Ha HaeDam'in yolculuğunu anlatıyor. Komşusunun, "güzellik etkileyicisi" olarak ikili bir hayat süren kıdemli öğrenci ChanYeol'dan başkası olmadığını öğrenmesi ile tüm hayatı değişir. Onun rehberliği ile tarzını değiştirerek adeta kampüste bir karışıklığa neden olur.

Drama uyarlamasının oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı.

5) Marriage Or Death 

Marriage Or Death, bir gangster ile sözleşme üzerine kurulu bir evlilik gerçekleştiren HyeJin'in hikayesini konu alıyor. HyeJin ve MuGang, siyasi olarak ayarlanmış evliliklerinin karmaşıklığıyla uğraşırken kurumsal sözleşmeler ve yaklaşan ölüm tehdidinin ortasında ömür boyu bağlılık sözü verip veremeyecekleri konusunda önemli bir karar vermek zorundadır.


6) Something About Us

Dizi, lise yıllarındaki dostlukları birer yetişkin olduklarında aşka dönüşen Han Woo-Jin (Seo Kang-Joon) ve Do Ga-Young’un etrafında dönmektedir. Lise yıllarında birbirlerinin en yakın arkadaşları olan Woo-Jin ve Ga-Young aynı üniversite’de farklı bölümlerde okur. Woo-Jin zorunlu askerlik görevini yerine getirmek için üniversitesini dondurur ve askere gider. İki yıl sonra askerden döner ve aralarındaki ilişki dostluktan daha fazlası olmaya başlar.

2018 yılında bir dramaya uyarlanacağı duyurulmasına rağmen o zamandan bu yana ilerleme konusunda büyük bir durağanlaşma yaşayan dizi için Seo Kang-Joon başrol olarak düşünülüyordu. Ancak şu anda dizinin hiçbir yayın kanalı ile prodüksiyon taahhütü yok.


7) Dead Man's Letter

Dead Man's Letter, çocukluk arkadaşını kendi planına dahil ederek ölmüş gibi yapmasını isteyen ve alacağı parayla ülkedene kaçmayı planlayan Ju Ha Na ve Do Woo Ri'nin hikayesini anlatıyor. İşler planladıkları gibi gitmediğinde Woo Ri gerçekten öldürülür ve Ha Na cinayetle suçlanır.

KBS2 dizinin yayın haklarını aldı ancak diğer detaylarına ilişkin henüz bir açıklama paylaşılmadı.


-

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom  

Hangilerinin konusunu beğendiniz?