Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon Yeni Bir Programa Konuk Oldu

Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon Yeni Bir Programa Konuk Oldu

24 Mayıs'ta Youtube kanalı TEO 테오 “Byeon Woo-seok X Kim Hye-yoon ile Salon Drip | Salon Drip 2 Bonus” adlı yeni bir fragman yayımladı. 27 Mayıs'ta yayımlanacak olan asıl bölümün kısa bir ön izlemesi olan bu kısa video bile kısa sürede binlerce insanın ilgisini çekti.

Ön izlemede tvN'in "Lovely Runner" dizisi sayesinde sendrom düzeyinde popülerlik kazanan Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon'un konuk olduğu görüldü. Programın ev sahipliğini yapan MC Jang Do-yeon onları "Sonunda onlarla şahsen tanışabiliyoruz! Sen benim yıldızımsın. Burada Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon var." şeklinde tanıttı. Ardından Jang Do-yeon heyecanla ekledi "İkiniz yüzünden deliriyorum."

Dizide Sun-jae ve Im Sol karakterlerini canlandıran Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon arasındaki sadece göz teması bile alkışlara neden olurken canlı kimyaları, dramadan çıkmış gibi görünmelerini sağladı ve orada bulunanlar için sürükleyici bir deneyime neden oldu.

Videonun devamında Kim Hye-yoon, “Yeni bir duygu hissettim. Bu dünyada sadece ikimiz kaldık… ” dedi ve Byeon Woo-seok ekledi: “Sadece ikimize ait bir yermiş gibi hissettim. Mutlu olduğumda ağladım. Bunu her yaptığımda Hye-yoon'a sarılmak istedim."


Heyecanını saklayamayan Jang Do-yeon açıkça "Siz çıkıyorsunuz, değil mi?" diye sorduğunda Kim Hye-yoon yanıt verdi, “ Oppa (Byeon Woo-seok), ona söyle.” Byeon Woo-seok'un cevabı ise izleyicilerin yeniden çifte aşık olmasını sağladı "Yorum yapmayacağım.

Programın devamında Byeon Woo-seok, Im Sol karakterinin komik dansını yaparak şarkı söyledi ve ikili birçok eğlenceli anların odağı oldu. Programın bir kısmında Kim Hye-yoon "Birdenbire sıcak oldu" dedi ve Byeon Woo-seok "Hye-yoon'a bakamıyorum" şeklinde yanıt vererek atmosferi heyecanla doldurdu.

"Lovely Runner" çiftini yakından izleyen Jang Do-yeon,"Bu zaman kaymasından önce mi sonra mı?" diye sorarak diziye ufak bir gönderme yaptı.

Bu arada Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon, tvN'in “Lovely Runner” dizisiyle benzeri görülmemiş bir ses yakaladılar ve son zamanlarda en çok aranan yıldızlar haline geldiler.

Byeon Woo-seok ve Kim Hye-yoon'un bir varyete şovunda ilk kez ortaklaşa yer aldığı "Salon Drip 2" 27 Mayıs'ta saat 18.00'de yayımlanacak. İşte fragmanın tamamı:

-


Siz çiftin kimyasını nasıl buluyorsunuz?