- rosemorte
- Dün, 22:32

"Reborn Rookie" Dizisinin Afişi Yayımlandı
Merakla beklenen dizi “Reborn Rookie” için ilgi çekici bir afiş yayımlandı. Başrollerinde Lee Jun Young, Son Hyun Joo ve Lee Joo Myung'un yer aldığı dizi 30 Mayıs'ta ekranlara gelecek.
Dizi, önde gelen holding Choi Sung Grubu'nun güçlü başkanı ve iş dehası olarak saygı gören Kang Yong Ho'nun (Son Hyun Joo) beklenmedik bir kazanın ardından ruhunun futbolcu Hwang Joon Hyun'un bedenine geçmesi ile yaşananları konu alıyor. Bu kaza sonrasında ruhu genç futbolcu Hwang Joon Hyun'un (Lee Jun Young) bedenine geçince ikinci bir hayat yaşamaya başlar ve böylece kendi şirketinde acemi bir çalışan olarak çalışmak zorunda kalır.
Lee Jun Young dizide, 1. Lig takımı FC Choiseong'a yeni katılmış bir futbolcu olan Hwang Jun Hyeon karakterini canlandırıyor. Kaza nedeniyle, Başkan Kang Yong Ho'nun ruhu futbolcu Hwang Jun Hyeon'un ruhuyla yer değiştirir. Başkan Kang Yong Ho'nun ruhu Hwang Jun Hyeon'un bedenindeyken, bildiği en iyi işi yapabilmek için Choiseong Grubu'na yeni bir çalışan olarak başvurur.
Lee Ju Myoung dizide Kang Young Ho'un en küçük kızı Kang Bang Geul karakterini canlandırıyor. Güzel ve cesur bir kadındır.
Dizi için yayımlanan yeni afişte dizinin başrolleri Hwang Jun Hyeon ve Kang Bang Geul yer alıyor. Afiş özellikle Hwang Jun Hyun'un bedeninde olan Kang Yong Ho ile onun yanında duran en küçük kızı Kang Bang Geu arasındaki benzersiz ilişkiyi vurguluyor. Özellikle afişte yer alan "Aile gibi(?) bir ekip çalışmasıyla doğrudan başkanın ofisine!" metni iki karakterin birlikte çalışacağına ve aralarındaki ilişkinin ilginç bir şekilde gelişeceğine dair imada bulunuyor.

30 Mayıs'ta jTBC üzerinden ilk bölümünü yayımlayacak olan dizi 12 bölümden oluşacak ve her cumartesi ve pazar ekranlara gelmeye devam edecek.
Bu arada yönetmen koltuğunda "The Light in Your Eyes" dizisinden Go Hye Jin'in oturduğu dizi "The Last Empress" ve "Penthouse" senaristi Kim Soon Ok ile "Pandora: Beneath The Paradise" senaristi Hyun Ji Min tarafından yazıldı.
-




