Yook Sung-Jae “Moonlight Drawn By Clouds” Dizisinin Kadrosundan Ayrıldı + Chae Soo-Bin Dizinin Kadrosuna Katıldı
  • Maysa
  • 13-05-2016, 11:17


‘BTOB’ grubundan Yook Sung-Jae’nin, başrolünde Park Bo-Gum ve Kim You-Jung rol aldığı "Moonlight Drawn By Clouds" dizisinin kadrosundan ayrıldığı ve oyuncu Chae Soo-Bin’in dizide yardımcı kadın karakteri canlandıracağı açıklandı.


Chae Soo-Bin dizide, Veliaht Prenses Jo Ha-Yeon karakterini canlandıracak. Onun karakteri, bilge bir kadındır.

Dizinin konusu, Hong Ra-On (Kim You-Jung), erkek kılığına girerek kadın olduğunu gizler ve erkeklere kadınlarla olan ilişkileri hakkında öğütler verir. Bir müşterisi için yazdığı bir aşk mektubunun aracılığıyla Veliaht Prens Hyomyeong (Park Bo-Gum) ile karşılaşır. Hong Ra-On, ne onun Veliaht Prens Hyomyeong olduğundan ne de Veliaht Prens Hyomyeong, Hong Ra-On’ın bir kadın olduğundan habersizdir. Veliaht Prens Hyomyeong, Hong Ra-On’a karşı ilgi duymaya başlar. Bunun farkına varan harem ağları Hong Ra-On’u onlardan biri olması için mücadele etmeye başlar.

Dizi, Yoon Yi-Soo tarafından kaleme alınan ve kk tarafından da resimlendirilen "Gooreumi Geurin Dalbit" adlı webtoon uyarlanmıştır. ( Webtoon, webnovel.naver.com/webtoon/ aracılığı ile 4 Ekim 2013 yılında yayınlanmaya başlanmış ve 10 Ekim 2015 tarihinde son bulmuştur.) Webtoonun senaryosu ise geçtiğimiz yıl yayınlanan, büyük ilgi gören "Who Are You: School 2015” dizisinin senaristi Kim Min-Jung veIm Ye-Jin tarafından uyarlanacaktır. Ayrıca dizinin yönetmenliğini 2014 yapımı "Discovery of Love” dizisi ile 2012 yapımı "Big” dizisinin yönetmenliğini yapan Kim Sung-Yoon üstlenecek.

Dizinin ilk bölümünün 1 Ağustos’ta yayınlanması planlanılıyor.

 

Kaynakları: hancinema, asianwiki, dramabeans