“Moonlight Drawn By Clouds” Dizisinin İlk Fragmanı + Diziden Kim You-Jung ve Jinyoung’ın Görüntüleri Yayımlandı
  • alie
  • 15-07-2016, 13:12


Başrollerinde Park Bo-Gum ve Kim You-Jung’un rol aldığı "Moonlight Drawn By Clouds" dizisinin ilk fragmanı yayımlandı.


Yayımlanan fragmanda günümüz ve Joseon dönemi harmanlanmış ve Park Bo-Gum’un canlandırdığı karakter Veliaht Prens Hyomyeong’un karakteristik özellikleri vurgulanmıştır.

Park Bo-Gum dizide, 19 yaşında olan Lee Young karakterini canlandırmaktadır. O, bir veliaht prens olduktan sonra Veliaht Prens Hyomyeong olarak anılmaya başlanır. Onun karakteri; seçici bir kişiliğe sahip, zeki, iyi görünümlü, ciddi birisidir ve dışarıdan bakılınca soğuk birisi gibi görünmesine rağmen aslında sıcak kalpli birisidir. O, geçmişte kendisini küçük düşüren ve sonra sarayda tekrar karşılaştığı Hong Ra-On (Kim You-Jung) ile arasında romantik bir ilişki gelişir.

Dizinin konusu ise Hong Ra-On (Kim You-Jung), erkek kılığına girerek kadın olduğunu gizler ve erkeklere kadınlarla olan ilişkileri hakkında öğütler verir. Bir müşterisi için yazdığı bir aşk mektubunun aracılığıyla Veliaht Prens Hyomyeong (Park Bo-Gum) ile karşılaşır. Hong Ra-On, ne onun Veliaht Prens Hyomyeong olduğundan ne de Veliaht Prens Hyomyeong, Hong Ra-On’ın bir kadın olduğundan habersizdir. Veliaht Prens Hyomyeong, Hong Ra-On’a karşı ilgi duymaya başlar. Bunun farkına varan saraybeyleri Hong Ra-On’u onlardan biri olması için mücadele etmeye başlar.

Ayrıca diziden Kim You-Jung & Jinyoung’ın birlikte yer aldığı ilk görüntüler yayımlandı.

Kim You-Jung dizide, erkek kılığında kendisini gizleyen Hong Ra-On karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, asi ruhlu bir genç kızdır. O, beklenmedik bir şekilde saraya bir saraybeyi olarak kabul edilir ve orada bir bilim adamı sandığı kişinin aslında veliaht prensi olduğunu öğrenir. En sonunda Kraliyet Mahkemesinde yargılanır.

Jinyoung dizide, fakir ama prestijli bir aileden gelen Kim Yun-Sung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, halkın övgülerine rağmen ağırbaşlılığını koruyan onurlu ve oldukça kültürlü birisidir. O, çiçek çocuk olarak anılan bir bilim adamıdır. O, Hong Ra-On (Kim You-Jung) ve Veliaht Prens (Park Bo-Gum) bir aşk üçgeni içerisinde olacaktır.

Dizi, Yoon Yi-Soo tarafından kaleme alınan ve kk tarafından da resimlendirilen "Gooreumi Geurin Dalbit" adlı webtoon uyarlanmıştır. ( Webtoon, webnovel.naver.com/webtoon/ aracılığı ile 4 Ekim 2013 yılında yayınlanmaya başlanmış ve 10 Ekim 2015 tarihinde son bulmuştur.)

Dizinin ilk bölümünün 15 Ağustos’ta yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki, allkpop, soompi