Choi Kang-Hee ve Kwon Sang-Woo "Mystery Queen"de Rol Alacak


Choi Kang-Hee ve Kwon Sang-Woo, 16 yıl sonra tekrar bir dizi ile bir araya gelecek. İki oyuncu da 2001 yapımı SBS’in "Legend" dizisinde rol almıştı.


"Mystery Queen" dizisi, bir dedektif olma hayalleri kuran ama evlendikten sonra bu hayalinden vazgeçmek zorunda kalan Yoo Seol-Ok’un (Choi Kang-Hee) etrafında dönmektedir. O bir gün bir dedektif olan Ha Wan-Seung (Kwon Sang-Woo) ile tanışır ve vazgeçtiği dedektiflik hayallerine geri dönme fırsatı yakalar.

Choi Kang-Hee dizide bir ev hanımı olan Yoo Seol-Ok karakterini canlandıracak. O, gizem romanlarını seven ve bir gün dedektif olma hayali kuran birisidir. Ancak evlenince bu hayalini bırakmak zorunda kalmıştır. Onun kocası bir savcıdır. Ayrıca, onun karakteri çok meraklı birisidir ve bu yüzden bazen çok aptalca şeyler yapmaktadır. Ancak bütün bunlara rağmen mükemmel bir akıl yürütme yeteneğine sahiptir. Kwon Sang-Woo ise dizide tutkulu bir dedektif olan Ha Wan-Seung karakterini canlandıracak. O, uyuşturucu kaçakçılığı alanında yetenekli bir dedektiftir. Onun karakteri çabuk sinirlenen birisidir ve davaları çözerken mantık yürütmekten daha çok sezgilerine güvenmektedir. Bu yüzden, ilk başlarda Yoo Seok-Ok’un (Choi Kang-Hee) akıl yürütme yöntemini kabul etmez.

Ayrıca dizinin yönetmen koltuğunda "Good Doctor", "Healer" ve "Signal" gibi hit olmuş dizilerinde yardımcı yönetmen olarak görev alan Kim Jin-Woo oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümünün 5 Nisan’da yayımlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki1daumasianwiki2asianwiki3soompi