Kim Ji-Won ve Song Joong-Ki 2 Yılın Ardından Tekrar Bir Dizide Birlikte Rol Alabilir

Kim Ji-Won'a tvN’in yeni dizisi "The Chronicles of Aseudal"da (Asadal) rol almaları için teklif götürüldü.

29 Nisan’da Kim Ji-Won’un ajansı "The Chronicles of Aseudal" dizisinde rol alması için teklif aldığını doğruladı ve oyuncunun teklifi değerlendirdiğini bildirdi.

Geçtiğimiz ay, Song Joong-Ki’ye "The Chronicles of Aseudal"dan teklif götürüldüğü açıklanmıştı. Ancak oyuncu henüz bu teklife bir cevap vermedi.

İlgili Haber: Song Joong-Ki "Nice Guy" Dizisinin Yönetmeni İle Tekrar Çalışabilir

Dizinin yönetmen koltuğunda "Just Between Lovers", "The Package", "Wonderful Days" ve "Nice Guy" ("The Innocent Man") dizilerinin yönetmenliğini yapmış Kim Jin-Won oturmaktadır.

Dizinin senaristliğini "Six Flying Dragons", "Tree With Deep Roots" ve "The Great Queen Seondeok" (TRT1 ekranlarında yayımlanan "Muhteşem Kraliçe") dizilerini beraber kaleme alan Kim Young-Hyun ve Park Sang-Yeon yapmaktadır. Ayrıca Kim Young-Hyun popüler "A Jewel in the Palace" (TRT1 ekranlarında yayımlanan "Saraydaki Mücevher") dizisinin de senaristidir.

Dizisinin konusu henüz açıklanmadı. Ancak dizinin tarih türünde olacağı ve yayınlanmaya başlamadan önce çekimlerinin tamamlanacağı bildirildi. "The Chronicles of Aseudal"ın ilk bölümünün 2019 yılının ilk yarısında yayımlanması planlanılıyor.

Kim Ji-Won ve Song Joong-Ki, 2016 yılında KBS2 ekranlarında yayımlanan "Descendants of the Sun" dizisinin ana kadrosunda yer almıştı.

Bu arada, Kim Ji-Won’a Netflix’in yeni "See You Again" dizisinde Lee Jong-Suk ile rol alması için teklif götürülmüştü. Her iki dizinin çekim tarihleri kesişmediği için Kim Ji-Won her iki teklifi de kabul edebilir.

ilgili Haber: Lee Jong-Suk ve Kim Ji-Won 7 Yıl Sonra Tekrar Bir Dizide Birlikte Rol Alabilir


Kaynak: (1), (2)