- Maysa
- 18-03-2019, 12:11
Başrollerini Kim Sang-Joong ve Chae Shi-Ra’nın paylaştığı "The Banker" dizisinin iki ana afişi yayımlandı.
Dizi, ekonomik balonun çöktüğü bir dönemde, mevcut politikaları değiştiren finansal otoritelere karşı adaleti sağlamaya çalışan bir bankacının (Kim Sang-Joong) etrafında dönmektedir.
Yayımlanan her iki afişin sloganında şunlar yazmaktadır: "Bankayı kendi yöntemlerimiz ile koruyoruz."
Dizi, Ryouka Shuu (senarist) & Shigeru Noda’nın (çizim) kaleme aldığı "Kansayaku Nozaki Shuhei" adlı manga serisinden uyarlamadır. Ayrıca bu manga serisi 2018 yılında "Nozaki Shuhei Auditor of Bank " adlı Japon bir mini diziye uyarlanmıştır.
Dizinin yönetmen koltuğunda "Golden Rainbow", "My Daughter, Geum Sa-Wol" ve "All Kinds of Daughters-in-Law" dizilerinin yönetmeni Lee Jae-Jin oturmaktadır.
Dizinin ilk bölümü 27 Mart’ta yayımlanacak.
Kaynak: (1)