L Yeni Bir Dizide Rol Alabilir

'INFINITE' grubundan L, "Welcome" ("Man Who Bakes Bread") adlı yeni bir dizide rol alabilir.

L’e yakın birisinin, bir medya kuruluşuna yaptığı açıklamaya göre, söz konusu dizi, L’e teklif götürülen yapımlardan biri ve henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil.

Bir webtoondan uyarlama olan dram-romantik-fantastik türündeki dizi, insana dönüşebilen bir kedi ve onun sahibi etrafında dönmektedir.

Söz konusu dizinin adının ilk önce "Man Who Bakes Bread" olarak kararlaştırılmıştı. Ancak daha sonra webtoon’un orijinal adı ile aynı olmasına karar verildi.

L eğer bu teklifi kabul ederse dizide insana dönüşebilen bir kedi olan Hong Jo karakterini canlandıracak. İnsan ve kedi olarak iki farklı hayat yaşamaktadır.

Bu arada, L’e canlandırması için götürülen bu teklif daha önce 'BTOB' grubundan Yook Sung-Jae’ye yapılmıştı. Ancak oyuncu-şarkıcı bu teklifi geri çevirmişti. Bunun yanı sıra Park Eun-Bin ve Seo Ji-Hoon’a dizide yer alması için teklif götürüldüğü biliniyor.

İlgili Haber: Yook Sung-Jae "Man Who Bakes Bread" Dizisi İçin Nihai Cevabını Verdi

Ayrıca dizinin daha önce, tvN ekranlarında yayımlanacağı doğrulanmıştı. Ancak kanaldan bir kaynak dizinin artık tvn ekranlarında yayımlanmayacağını açıkladı.

Dizinin yönetmen koltuğunda "100 Days My Prince" dizisinin yönetmeni Lee Jong-Jae oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Marriage Not Dating" ve "Introvert Boss" dizilerini kaleme alan Joo Hwa-Mi yapmaktadır.

L, 10 yıllık ajansı olan Woollim Entertainment ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından sözleşmesini yenilemedi. Böylece, Woollim Entertainment bünyesinden ayrılmış oldu.

Kaynak: (1)