Park Eun-Bin "Do You Like Brahms?" Dizisinde Rol Alacak

Park Eun-Bin, SBS’in "Do You Like Brahms?" adlı yeni dizisinde kadın başrol karakteri canlandıracak.

Dizi, prestijli bir üniversitenin müzik bölümünde okuyan bir grup öğrencinin, onların başarılı olma konusunda takıntılı olan ebeveynleri ve öğretmenleri etrafında dönmektedir.

Park Eun-Bin dizide müzik bölümü öğrencisi olan Chae Song-Ah karakterini canlandıracak. Prestijli bir üniversitenin işletme bölümünden mezun olduktan sonra keman çalma tutkusundan dolayı, dördüncü denemesinde, mezun olduğu üniversitenin müzik bölümünü kazanır ve kaydını yaptırır. Bu yüzden, sınıf arkadaşlarından yedi yaş büyüktür. Stajyer olarak çalışmaya başlar ve dünyaca ünlü bir piyanist olan Park Joon-Young ile tanışır.

Geçtiğimiz ay, Kim Min-Jae’ye dizide erkek başrol karakteri canlandırması için teklif götürüldüğü doğrulanmıştı. Oyuncu, hâlâ teklifi değerlendirme aşamasındadır. Kim Min-Jae eğer teklifi kabul ederse dizide dahi bir piyanist olan Park Joon-Young karakterini canlandıracak. 6 yaşından bu yana piyona çalmaktadır ve dünya çapında bir çok yarışmayı kazanmıştır.

Dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda, daha önce, "Seventeen-Year-Old's Condition" mini dizisinde beraber çalışmış olan Yönetmen Jo Young-Min ve Senarist Ryu Bo-Ri oturmaktadır.

Dizinin çekimlerine önümüzdeki ay başlanması ve bu yılın ikinci yarısında yayımlanması planlanılıyor.

Kaynak: (1), (2), (3)